Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Step Volwassenen 205mm Met Luchtbanden

(79)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Frenzy Pneumatische step is een soepel rijdende step met grote wielen. Zeer geschikt voor vervoer van en naar het werk. Dankzij de grote met lucht gevulde banden krijg je een rit die hobbels in de weg beter absorbeert dan de meeste andere steppen. De bar is in hoogte verstelbaar voor een mooie persoonlijke pasvorm.

De volwassen step kan worden opgevouwen en heeft ook een draagriem zodat je deze makkelijk mee kan nemen in de trein of de bus.

De kickstand klapt gemakkelijk uit en laat je de step overal parkeren.

Passende onderdelen

Vind producten die samen gaan met Frenzy Step Volwassenen 205mm Met Luchtbanden:

Passende onderdelen

Specificaties

Deck ontwerp:
Opvouwbaar
Wieldiameter:
205mm
Gewicht:
4450g
Headsettype:
Non-integrated
Concave:
Vlak
Voorvorktype:
Met schroefdraad
Voorvork ontwerp:
2-delig
Wielprofiel:
Rond
Kern materiaal:
Nylon
Kern ontwerp:
Gespaakt
Lagerprecisie:
ABEC-7
Rem type:
Flex Fender
Max. toelaatbaar gewicht:
100 kg

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (79)

Alles was in orde qua verzending. Net hiervoor heb ik wel telefonisch contact gehad met skatepro en de reden voor de step uitgelegd. Ze hebben me toch een andere aangeraden wegens te veel km en dan is grote wielen en snelheid wel een must. Ze hebben me aangeraden om deze binnen uit te testen en inderdaad een step met pneumatic wielen is relatief traag. Ik heb deze kosteloos kunnen terugsturen en dit ging zonder problemen. Justin, heeft alles in orde gebracht om een andere step te versturen. Het is weliswaar een zeer mooie en degelijke step en ideaal voor korte afstanden. klein minpunte zijn de wielventieltjes. Deze zijn van een grote maat(type mountainbike) waardoor weinig fietspompen erop passen, bovendien is er weinig plaats tussen de spaken om een pomp hierop te zetten. Hier moet je wel rekening mee houden.
Steve B. (Schaffen)
04.10.2018
Beoordeling: 4 van 5!
Supercoole step!
Katie Goeman (Jette)
10.09.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Prima product, rijdt zeer goed omwille van de luchtbanden!
Matthias Buttiens (Werchter)
30.08.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Degelijk product. Banden moeten opgepompt worden. De gebruiksaanwijziging is hier niet zo heel duidelijk over. Verder prima.
Els P. (Sterrebeek)
11.01.2018
Beoordeling: 4 van 5!
Prima step, vooral de luchtbanden bevallen goed. Alleen de standaard is niet met de voet te bedienen maar moet met de hand worden uitgeklapt. Verder werkt de step (na 2 weken in ieder geval) naar behoren.
Lisa T. (Enschede)
23.10.2017
Beoordeling: 4 van 5!
Zeer fijne step voor volwassenen. Ik gebruik de step voor woonwerkverkeer tussen Amsterdam en Den Haag. Doordat de step opklapbaar is en erg licht is kun hem makkelijk (gratis) meenemen in de trein. Wel erg jammer dat er op Nederlandse treinstations niet gestept mag worden worden. Door de grote luchtbanden van 22 cm ga je comfortabel en geluidloos over diverse ondergronden. Minpunten: het stuur kraakt en als je deze op een hogere stand zet, dan is het stuur minder stabiel/vast. Ik gebruik hem daardoor altijd op de laagste stand. Voor iemand langer dan 1.80 m lijkt mij dat lastiger. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden en krijg veel positieve reacties van omstanders.
Stephan Hoogman (Amsterdam)
07.09.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Erg prettig rijdende vouwstep voor volwassen, mede dankzij de luchtbandjes geen vervelend getril op slechter of klinkerstenen wegdek.
Theo van Bemmelen (Culemborg)
12.04.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Excellent. So quick no hassle and I love my new scooter 👍
Deirdre Brennan (clontarf)
04.02.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Quality scooter, comfortable on bumpy roads but not as fast as you d expect from a kick scooter. Hard to reach valve for inflating tyres and board seems rather short (my son s is longer).
Nikolaos D. (Dormansland, Lingfield)
19.09.2017
Beoordeling: 3 van 5!
Alles ok 👌 Ich fliege über den Asphalt 😬
Enni Peters (Hettstedt)
25.03.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Super teil
Stefanie Kappeler (Adliswil)
02.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
super scooter!
Thomas Wiltschi (Mödling)
02.07.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Super Scooter, meine Tochter hat sich so über ihn gefreut, als ich ihn ihr zum Geburtstag geschenkt habe. Sie ist viel mit ihm unterwegs. Macht Spaß. Toll. LG S. Semken
Susanne Semken (Bremen)
14.11.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Wir hatten in 24h vier Mängel bei einer Ausfahrt. Der Roller ist nicht einmal benutzbar, da er nicht mehr aufklappbar ist. Mehr als enttäuschend.
Ditha Götzl-Guthrie (St. Pölten)
26.04.2017
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Es tut uns sehr leid, dass ihr schon Mangel an unserer Ware feststellen musst. Bitte schicke uns doch eine Email mit ein paar Fotos damit wir uns das anschauen können. Unsere Email ist: email@skatepro.at.

/Aneena
Toon alle 79 recensies
SkatePro