MENU
Terug |

Roces Zwart Classic Rolschaatsen

EUR 69,95
Roces
Zoom
Kies schoenmaat 
Opslaan voor later
 paar

Beschrijving

Klassieke kunstschaats model rolschaatsen
Kunstleren schoen en tong

Specificaties

Wiel Diameter:
58mm
Chassis Materiaal:
Kunststof
Schoen type:
Kunstschaatsen
Liner Eigenschappen:
Ingebouwd
Sluitingssysteem:
Veter
Lager precisie:
ABEC-3
Wielbreedte:
32mm
Hub width:
24.8mm
Axle length:
32.6mm
Wielhardheid:
82A
Schoen materiaal:
PU-leder
Liner materiaal:
Textiel
Rem:
Ja

Recensies

Degelijke rolschaatsen.
M. Rudi (De Pinte Zevergem)
04.01.2017
Beoordeling: 4 van 5!
Deze skates voor mijn dochter gekocht, voor volwassen zou ik ze niet aanraden.
Simone van Klinken (Lelystad)
10.05.2017
Beoordeling: 4 van 5!
Deze skates zijn prima! Ik moet zelf alleen nog weer leren rolschaatsen; het mooie retro uiterlijk hebben ze al vast mee.
Thea S. (Castricum)
08.05.2017
Beoordeling: 4 van 5!
Prima product en super snel geleverd. Heel erg bedankt.
Claudia H. (Vleuten)
24.04.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Dit product heb ik gekocht voor mijn kleindochter. Zij is er heel tevreden mee, rijdt er elke dag mee. Dus: niets dan lof!
HBJ L. (Driebergen-Rijsenburg)
20.04.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Soepel en netjes, precies zoals op de foto
Fatima Fernandes (Amersfoort)
16.02.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Top, snelle en goede levering, goede kwaliteit en dus prima in orde. Naar aanleiding van een eerder bericht (over gebroken as) goed gekeken naar stevigheid en kwaliteit, maar niets slechts kunnen vinden! M'n dochter is er erg blij mee.
Rob T. (Leusden)
02.01.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Ze skaten erg goed en ze zitten prima!
Imane e. B. (Capelle aan den IJssel)
04.05.2016
Beoordeling: 5 van 5!
mooie, solide skates voor een prima prijs. Vallen goed op maat.
sheila zegvaard (Oud Beijerland)
09.03.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Nee ik ben niet tevreden over de rollerskates. Ik was aan het skaten en plots brak de as door midden, en dat heb ik nog nooit meegemaakt dus ik ben heel erg hard gevallen. Ik had mijn knieën geschaaft en armen en mijn broek was kapot op mijn hoofd had ik een helm voor mijn skeelers. Ik ben nog nooit gevallen met skaten of skeeleren ik skate al vanaf mijn 6e jaar. Ik heb de rollerskates naar de milieudienst gebracht en op de stort gedaan bah. Mijn vriend heeft betaald 69,95 voor die dingen en skate er 1 keer op en kapot, ik heb zitten huilen van verdriet want ik had ze van mijn vriend gekregen als cadeau.
Filip F. (Assen)
16.02.2016
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Wat vervelend dat de as tijdens het rijden stuk is gegaan en dat je je daardoor erg bezeerd hebt. Heb je hierover contact met ons opgenomen? We kunnen namelijk geen emailcontact of telefoontjes terugvinden. Zodra je problemen ondervindt met je product, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat we kunnen kijken of we iets voor je kunnen betekenen. We helpen je namelijk graag.

/Gwen.
The quad roller skates are arrived damaged...on one side looks like scratch it. I didn't send it back because I didn't have time. I don't suggest it to my friends who wanna buy it too
Giorgia Stara (London)
28.06.2017
Beoordeling: 2 van 5!
Antwoord van SkatePro:  We are very sorry to hear that you received skates that were not in mint condition. It's very important that you contact us right away so that we can get it fixed, because we don't expect our customers to be happy with scratched skates, at least when they are brand new. Please email us a few pictures of the scratched skates and we will take a look at them for you. The pictures can be sent to email@skatepro.uk
/Mads
Great product
Lorraine Harte (Co. Galway)
25.01.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Very good relation between price and quality, but they delay the order for more than a month.
Cristina Gonçalves Da Conceição (Faro)
03.01.2017
Beoordeling: 4 van 5!
Antwoord van SkatePro:  We're very sorry it took so long to ship your parcel. The delivery date for your skates was only an estimated delivery, as we completely rely on our suppliers to deliver the skates to us on the agreed date. This is why we don't promise to ship the product on the estimated date. We also find it very unfortunate if we can't ship the item out on the estimated date. Hope you are enjoying the skates, despite this inconvenience!

/Laura
Appearance well above expectations and I'm sure daughter will be pleased
David J. (Birmingham)
21.12.2016
Beoordeling: 5 van 5!