×
Menu

20" BMX Freestyle Pakket

Beschrijving

Wil je stijlvol de straat op? Kijk dan niet verder dan ons 20" BMX Freestyle Pakket, de ultieme startersset voor elke aspirant-rijder of iemand die een nieuwe complete BMX nodig heeft!

Ons BMX Freestyle Pakket bevat alles wat de waaghals in je leven nodig heeft om aan de slag te gaan, met onze top-of-the-line 20" freestyle BMX fiets, ontworpen met een freestyle frame om zelfs de meest extreme tricks aan te kunnen. Ga de strijd aan met de buurt en beheers je vaardigheden!

Ons pakket wordt geleverd met een paar stevige kniebeschermers en elleboogbeschermers, zodat je geliefden zelfs tijdens de meest gewaagde stunts geen schrammetje oplopen. Compleet met rijhandschoenen die zijn ontworpen om uitstekende grip te bieden en bescherming tegen blaren, heeft deze set alles wat je nodig hebt om met vertrouwen te presteren.

Mis deze kans niet om het ultieme BMX freestyle pakket in handen te krijgen. Met alle essentiële items erbij ben je in een mum van tijd klaar om de straat op te gaan en je rijden naar een hoger niveau te tillen!

Toon alle

Specificaties

BMX Discipline:
Freestyle BMX
Wieldiameter:
20"
Backsweep:
Ja
Type:
Park, Street
Niveau:
Beginner, Gemiddeld
Gyro systeem inbegrepen:
No
Montage:
Gedeeltelijk gemonteerd
Aanbevolen vanaf:
12 jaar

recensies   (7)

Alles SUPER
Munir Siljak (Frenkendorf)
15.09.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 7 recensies
SkatePro