×
Menu

Running Basic Socks

1 paar
Aantal
1 paar
2 paar
Limited quantity available
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
6 paar
7 paar
8 paar
9 paar
10+
Aantal
1 paar
2 paar
3 paar
4 paar
5 paar
6 paar
7 paar
8 paar
9 paar
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending vanaf €59
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

Verbeter je hardloopervaring met onze Seger Running Basic Socks, gemaakt door Seger Socks, je vertrouwde merk voor hoogwaardige voetkleding.

Deze basissokken zijn ontworpen voor optimaal comfort en ondersteuning tijdens het hardlopen en vormen de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een uitzonderlijk ademend vermogen en vochtafvoerende eigenschappen. Zeg maar dag tegen zweetvoeten en onaangename geurtjes, zelfs tijdens intensieve trainingen. De versterkte teen en hiel zorgen voor een verbeterde duurzaamheid, waardoor ze ideaal zijn voor regelmatig gebruik en lange duurlopen.

De Seger Running Basic Socks hebben een aansluitende pasvorm en ondersteuning voor de voetholte, waardoor ze niet wegglijden of gaan klitten, en je tijdens het hardlopen een veilige en comfortabele pasvorm hebt. De naadloze teenconstructie minimaliseert irritatie en ongemak, zodat je je kunt concentreren op je prestaties zonder afgeleid te worden.

Deze basissokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en grijs, en vullen je hardloopkleding naadloos aan. Met hun ingetogen maar stijlvolle uitstraling zijn ze geschikt voor zowel casual runs als wedstrijden.

Ervaar het verschil met Seger Running Basic Socks - je perfecte metgezel om je fitnessdoelen te bereiken. Ga voor comfort, prestaties en stijl en geniet van elke stap tijdens het hardlopen met Seger Socks.

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

SkatePro