×
Menu

Step Refresher Pakket

Beschrijving

Pas je pro step aan met ons Scooter Opfris Pakket! Kies je favoriete scooteronderdelen om je step een nieuwe look te geven en je tricks te verbeteren.

Dit pakket bevat:

  • Stuntstep wielen: Een set high-performance wielen die je het voordeel geven dat je nodig hebt om je rijden naar nieuwe hoogten te brengen.
  • Stuntstep handvatten: Een set comfortabele, anti-slip handvatten waarmee je je handen op het stuur kunt houden, hoe gek je ook wordt.
  • Stuntstep griptape (optioneel): Een vel griptape van hoge kwaliteit dat je voeten op hun plaats houdt terwijl je aan het shredden bent.
  • Kendama (optioneel): Een klassiek vaardigheidsspeeltje dat perfect is om je hand-oogcoördinatie en evenwicht te oefenen - plus het is gewoon leuk!

Dit pakket is de perfecte manier om je step aan te passen en het rijden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, het Scooter Opfrispakket is een geweldige deal voor een aantal scooteronderdelen van hoge kwaliteit, allemaal in één handig pakket. Mis deze geweldige aanbieding niet! Bestel je scooter opfrispakket vandaag nog!

Toon alle

recensies   (11)

Prima
Jeremy P. (Amsterdam)
22.02.2024
Beoordeling: 5 van 5!
Super
Nicole maier (Neustadt am Rübenberge)
13.09.2023
Beoordeling: 5 van 5!
👌👌👌👌
Daniel Küchenmeister (Dresden)
28.06.2023
Beoordeling: 5 van 5!
Super
Ewelina Szacillo (Hamburg Allermöhe)
28.04.2023
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 11 recensies
SkatePro