×
Menu

Step Wielen en Handvatten

Beschrijving

Til je scooterrijden naar een hoger niveau met ons ongelofelijke scooterwielen- en handvattenpakket! Pas je rit aan en verhoog je rijervaring met ons speciaal samengestelde pakket dat het volgende bevat:

  • Stunt scooterwielen: Kies uit onze selectie wielen van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende maten, hardheidsgraden en designs. Deze wielen zijn gemaakt van duurzame materialen om intensief rijden te weerstaan en zorgen voor een soepele, gecontroleerde rit.
  • Comfortabele Stunt Scooter Handvatten: Ervaar ongeëvenaard comfort en controle met onze anti-slip stuntstep handvatten. Deze grips zijn verkrijgbaar in een assortiment kleuren en patronen en bieden een uitstekende demping, waardoor de handen minder snel vermoeid raken en je je grenzen kunt verleggen.

Door te kiezen voor ons scooterwielen en handvatten pakket, bespaar je niet alleen tijd en geld in vergelijking met het apart kopen van deze items, maar krijg je ook het voordeel van het snel en moeiteloos aanpassen en upgraden van je step.

Neem geen genoegen met gewoontjes - transformeer je scooter en verbeter je rijavonturen met ons uitzonderlijke Scooter Wielen en Handvatten pakket. Bestel het jouwe vandaag nog en ontgrendel nieuwe mogelijkheden!

Toon alle

recensies   (11)

goed gelukt kreeg proto wielen voor een veel lager prijsje mee dan normaal. Raad iedereen aan om even hier tussen te kijken want misschien zijn de wielen die jij wilt ook wel een stuk goedkoper
Lucas von oerthel (Hengelo)
08.09.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Super
Vitalij S. (Wadersloh)
14.04.2024
Beoordeling: 5 van 5!
Das Bundle hat sich gelohnt. -Danke hierfรผr
Volker W. (Ober-Ramstadt)
05.04.2024
Beoordeling: 5 van 5!
Gut
Manfred SCHNYDER (Glarus)
31.05.2023
Beoordeling: 5 van 5!
sehr gutes Packet
F. Gino (Fislisbach)
29.05.2023
Beoordeling: 5 van 5!
๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ
Markus Ackermann (Allmersbach im Tal)
16.01.2023
Beoordeling: 5 van 5!
Sehr gut!
Nestler Denny (Witten)
11.10.2022
Beoordeling: 5 van 5!
Top Optik
Michel kolbe (Glauchau)
27.09.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 11 recensies
SkatePro