×
MENU

Elektrische Skateboards / Elektrische Longboards

  Filter
Merken

Elektrische skateboards - de toekomst van persoonlijk vervoer?

De elektrische fiets heeft al behoorlijk zijn opmars gemaakt de laatste paar jaar, en op dit moment zien we ook een grote interesse naar andere elektrische vervoersmiddelen ontstaan, zoals elektrische skateboards, vaker genoemd als elektrische longboards, steppen en hoverboards. Er is geen reden om te denken dat dit niet verder zal ontwikkelen in de komende jaren. De capaciteit van de batterijen wordt groter, laad tijden korter en de duurzaamheid van de motoren verbetert constant. Dus waarom probeer je niet een keer een elektrisch longboard?

Waarom een elektrisch longboard nemen?

Om te beginnen, woon werk verkeer wordt steeds makkelijker en tegelijkertijd leuker. Als je niet wilt zweten op je fiets helemaal naar werk of platgedrukt wilt worden in de bus, dan is het elektrische longboard de oplossing. Je moet zeker de gelukkige jongen op zijn elektrische longboard gezien hebben die zich met een indrukwekkende snelheid en nagenoeg zonder moeite door het verkeer of de menigte heen wurmt, terwijl je zelf klem zit in de bus of je auto.

Bovendien, als je een levendige longboarder bent, zijn de elektrische skateboards of longboards de ideale optie als je van die kleine, vervelende heuvels hebt op je route naar school of werk. Op die manier kun je je 'longboard oplossing' van de dag toepassen, het zweten vermijden en iets goeds doen voor Moeder Natuur.