×
Menu

Kitesurfpakketten

Goed te weten

Aan de slag met kitesurfpakketten

Hier vind je de belangrijkste kitesurfuitrusting die je nodig hebt om het water op te gaan. Het maakt niet uit of je een beginner of juist ervaren bent, we hebben kitesurfuitrusting voor alle niveaus. Met het kopen van een voordeelpakket krijg je een lekkere korting en weet je zeker dat alle onderdelen met elkaar passen.

Onderdelen van de kitesurfpakketten

De 4 belangrijkste onderdelen die de kitesurfpakketten bevatten zijn een kite, een kitesurfbar, een kiteboard en straps & bindingen. De kites en kiteboards kunnen variëren in grootte en lengte afhankelijk van de rijstijl. Aan de hand van je schoenmaat kun je de straps en bindingen kiezen. En tot slot is de belangrijkste beslissing bij de bars de keuze tussen een 4-lijn en een 5-lijn kitesurfbar. 4-lijn bars zijn beginnersvriendelijk en eenvoudig te gebruiken, terwijl 5-lijn bars een lastigere setup hebben. De 5-lijns bars maken een gemakkelijkere lancering mogelijk bij een lichtere wind. Zie onze gids Kitesurfuitrusting kopen voor tips over het kiezen van kitesurfuitrusting.

Het trapeze is ook onderdeel van de kite-uitrusting. Als je dit harnas draagt kan je de kitesurfbar hieraan bevestigen. Harnassen moeten comfortabel en duurzaam zijn. Klik hier voor onze collectie Kite Trapezes.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden