×
Menu

Bouw een custom stuntstep

Zelf je eigen stuntstep samenstellen

Onze "Bouw een Stuntstep" tool is altijd al een geweldig succes geweest. Daarom hebben we besloten om half-2017 wat meer werk ervan te maken wat betreft de updates, verbeteren en optimaliseren van deze optie.

Naast het aanbieden van duizenden verschillende combinaties van materialen heeft onze nieuwe stuntstep bouwer een unieke grafische layout waardoor je het ontwerp van je stuntstep door het hele proces heen kunt volgen. Je ziet je nieuwe stuntstep tot leven komen terwijl je er onderdelen aan toevoegt en kunt tegelijk alle specificaties voor de verschillende onderdelen zien, zoals het gewicht, de kleur, de prijs enz.

We hebben vaak speciale aanbiedingen en gratis items voor degene die voordeel hebben getrokken van het bouwen van hun stuntstep met de "Bouw een Stuntstep" tool. Check de tool zo nu en dan om die speciale aanbiedingen te vinden.

Bouw je eigen Stuntstep

Wanneer je zelf je stuntstep maakt met deze tool, heb je het voordeel dat je de step zelf ontwerpt, en deze niet zelf hoeft te monteren, omdat onze experts dit voor je zullen doen. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat alle onderdelen die je tegenkomt in elke stap van de "Bouw een Stuntstep" functie compatibel zijn. We hebben een grote selectie van onderdelen van enkele van de beste merken op de markt, zodat je nog steeds de mogelijkheid hebt om een ​​step te bouwen die aan jouw eisen voldoet.

Als je ervoor kiest om je eigen stuntstep te ontwerpen zonder gebruik te maken van deze tool, zal het meestal een tijdrovend proces zijn. Ten eerste moet je elk onderdeel zorgvuldig kiezen en ervoor te zorgen dat alle onderdelen compatibel zijn, dan moet je alle onderdelen zien te verkrijgen, soms uit verschillende winkels, en als laatste moet je de step monteren. Het voordeel van dit proces is dat je je eigen step precies aan jouw wensen kunt aanpassen, en een step krijgt die precies op de manier is waarop jij deze wilt hebben.

Hoe kun je je eigen stuntstep ontwerpen?

Met deze tool is het zeer gemakkelijk om je eigen step te ontwerpen. Elke keer als je een onderdeel uitkiest, krijg je een nieuwe selectie van onderdelen die compatibel zijn met de eerder geselecteerde items. Wanneer je op een onderdeel klikt, vind je alle relevante specificaties, zoals gewicht, kleur, prijs enz. Tegelijkertijd krijg je de totale prijs van de step tot nu toe te zien terwijl je de onderdelen selecteert, zodat je ervoor kunt zorgen dat de prijs van de step niet meer wordt dan wat je bereid bent te betalen.

Let op:

  • Je kunt het geld van de onderdelen niet meer terug krijgen wanneer jij of onze experts aan de montage van de stuntstep zijn begonnen.
  • Als je onderdelen mixt van verschillende merken, kan het speciale vakkennis vereisen om alle onderdelen perfect passend te maken. Soms kunnen er andere extra delen vereist zijn. Deze zullen niet in rekening worden gebracht, indien wij de step voor je monteren. Dit is vooral het geval bij het kiezen van SCS compressie.

Deel je stuntstep ontwerp met vrienden op Facebook

Als je klaar bent met het ontwerp van je stuntstep hoef je niet meer te wachten totdat de postbode het afgeleverd heeft om hem te showen aan je vrienden. Onze "Bouw een Stuntstep" tool heeft een "share" knop waarmee je je zelf gemaakte stuntstep aan iedereen kunt showen op Facebook.

Dan is er dus nog maar één ding te doen: Bouw je eigen stuntstep!

Het wijzigen van de eerder gekozen onderdelen kan tot gevolg hebben dat één of meerdere onderdelen die later in het proces zijn gekozen verwijderd worden wegens incompabiliteit.


Verder
SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden