×
Menu

Doelen voor inline / street hockey

Een straat hockey doel in deze categorie zal zeker uren plezier naar het schoolplein, de jeugdclub of de lokale straat brengen. Sommige van onze hockey doel sets worden geleverd met twee doelen, een bal en twee hockeysticks. Dus met zo'n set, ben je snel klaar voor een spelletje straat hockey of floorball.

Straat hockey spelen is echt een geweldige manier om tijd met je vrienden of familie door te brengen en als je een set hockey doelen koopt, garanderen we je dat je lokale straat nooit meer hetzelfde zal zijn. Zoals we hierboven vermeldde, zijn de straat hockey doel sets ook geweldig voor floorball. De twee spelletjes zijn redelijk gelijk en kunnen worden uitgevoerd met een minimale uitrusting.

Neem je eigen schiet trainer

We hebben ook een paar schiet trainers die kunnen worden gemonteerd op het straat hockey doel. Dit stuk uitrusting is ideaal voor training en het perfectioneren van je mikpunt in de verschillende gedeelten van het doel die het lastigste zijn voor de doelman. Dat zijn de hoeken, de onderkant in het midden en de zijkanten van het doel.

We verkopen ook een paar mini hockey sets die ideaal zijn voor jongere kinderen die op het punt staan om het plezier van straat hockey te leren.

In deze categorie vind je doelen voor straat hockey. De doelen worden geleverd in verschillende maten zodat je een doel kunt vinden die past bij je behoefte met betrekking tot de grootte van het speelveld en de maat van de spelers.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden