×
Menu

Universal Remsysteem

(65)
1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending vanaf €59
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

Een remsysteem dat op de meeste inline skates met een gebogen frame past. Gemaakt van duurzaam materiaal met versterkte zijwanden en met een breedte instelbare optie. Daarom past deze remarm op vele skatemodellen, ook van andere merken.

  • Past op frames met wielmaten tot en met 100mm.
  • 2x 30mm x 8mm assen inbegrepen (M6 en M7 schroefdraad).

Let op: Past niet op alle frames voor assen met schroefdraad, aangezien het schroefdraad tussen verschillende merken net anders kan zijn.

Extra remblok wordt hier apart verkocht: Powerslide remblok

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

recensies   (65)

Er staat universeel maar pas onder geen een van de skeelers jammergenoeg dus niet zo universeel als dat er staat 😏
Adita Majdanac (Zwolle)
07.04.2021
Beoordeling: 2 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Hi Adita, bedankt voor je review. Het is de meest universele rem die er is, maar dat wil niet zeggen dat hij op elke skate pas. Voor een juist advies kan je het beste eventjes contact opnemen met onze klantenservice met wat foto's van de skates. //Iris
Ik heb deze rem gekocht voor Powerslide R2 met 4 wielen van 100 mm. Ze pasten eigenlijk net niet, de sleuf is iets te kort en de beugel liep aan tegen het achterste wiel. Ik heb de sleuf 2 mm langer gemaakt en iets van de beugel afgevijld. Nu past het, maar voor deze maat skates moet je dus wel handig zijn om ze erop te krijgen, of zijn ze net te klein.
Kees Bos (Alphen aan den Rijn)
26.02.2021
Beoordeling: 3 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Hi Kees! Bedankt voor je review. Wij adviseren deze rem ook niet voor de skates die je hebt eigenlijk. Op de Powerslide R2 hoort de Road Hog of the Vi Supercruiser van Powerslide. Maar fijn dat het nu wel past en je een rem hebt. :) //Iris
Mooie site, en snelle levering!
CALIJN DEN NIEUWENBOER (Amsterdam)
11.06.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Goed bruikbaar bij toertochten om even wat af te remmen bij hoeken en bochten
leo Kluppel (Bergen nh)
24.09.2018
Beoordeling: 4 van 5!
Het lijkt te passen, alleen moet ik een nieuw stuk gereeedschap kopen, aangezien het rem systeem niet gebruik maakt van de gebruikelijke inbus.
johan h. (Veldhoven)
14.10.2015
Beoordeling: 3 van 5!
Niet zo universeel als je denkt. De schroeven waren te breed om de spacer te laten zitten. Zonder spacer komt de wiel stabiliteit in geding.
Chris van Run (Bunnik)
10.09.2015
Beoordeling: 2 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Er zijn inderdaad wat uitzonderingen voor de rem. Bijvoorbeeld dat de rem alleen werkt met 8mm assen, als je assen een diameter van 6mm hebben, kun je de rem inderdaad niet gebruiken. We proberen zoveel mogelijk nuttige info in de productomschrijving te plaatsen, onze excuses als deze informatie verkeerd begrepen is of niet duidelijk genoeg was! Je bent welkom om de rem terug te sturen, als deze verder ongebruikt is.

/Laura
Op mijn Technica skate pastte de rem goed! ik ben tevreden. Ook een fijne service.
brechtje Fleuren (Lent)
22.10.2014
Beoordeling: 5 van 5!
Ter vervanging van het oude systeem past het wonderwel
H.H.C. B. (Spijkenisse)
15.08.2014
Beoordeling: 4 van 5!
Helaas paste het systeem in eerste instantie niet op mijn Tecnica skates. Aangezien mijn skate aan de zijkanten niet vlak was, kon het remblok niet vlak gemonteerd worden en was een van de bouten te kort. Ik heb toen zelf een langere bout gekocht en daarmee paste de rem wel. Hij ligt aan de zijkanten dus niet recht tegen mijn skate aan, maar hij lijkt toch erg stabiel. Jammer dus van de bouten, maar ik kan er denk ik toch goed mee vooruit. Het valt me niet tegen;) Maar dat mag ook voor het geld;)
Rebecca Verzantvoort (Rosmalen)
03.01.2014
Beoordeling: 3 van 5!
Helaas paste het systeem niet op mijn skates. De bijgeleverde schroeven waren niet lang genoeg. Toen ik belde heb ik echter kosteloos nieuwe schroeven gekregen. Het werkte nog steeds niet helemaal perfect, maar ik kan ermee uit de voeten.
Trudy Hendricksen (Doetinchem)
06.08.2013
Beoordeling: 3 van 5!
Het remsysteem is mij prima bevallen. Ik zag dat mensen problemen hadden met de verzondenschroefjes bij het pakket. Bij mij waren ze wel perfect. Ik heb zelf twee keuzes ontvangen.
Elton Lourens (HoogvlietCentrum)
02.08.2012
Beoordeling: 5 van 5!
These are brilliant on powerslide phusion radon skates. The axles that come with this product are even better than the originals. They are also easy to fit. A+++++
David Richard Grinyer (Ulceby)
09.07.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Great brake system with an easy universal application. I probably end up getting another one!
Mickey Romero (Arvada)
15.04.2021
Beoordeling: 5 van 5!
These brakes are not universal; they don't even fit this company's own inline skates. The instructions to rotate the wheels, install the brakes, etc. are worse than Ikea instructions. The illustrations left me completely in the dark, and it appears that you're unscrewing the wheels to remove them, but dislodging or removing them is an Olympic task and strips all the finish off the sides of the wheels in the process. For products this expensive, the ownership and maintenance doesn't seem to be very user-friendly.
Shannon Sutton (Chicago)
22.09.2020
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Thank you for taking the time to provide feedback for this product.
This product fits a very wide range of skate frames, ut its a shame it didn't work as well for yours.
I'm sorry to see that this product was not the best suited for what you were after but if you are still having issues with this, please reach out so we can ensure to provide you with a solution or assistance to ensure you get what you're after!
/Adam
Toon alle 65 recensies
SkatePro