×
Menu

MGX Gebitsbeschermer

(3)
1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending vanaf €59
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

Ultieme gebitsbeschermer met 3 density lagen van schokabsorberend materiaal voor maximale bescherming, het minimaliseert de kans op een hersenschudding en gebit schade. Riem voor helm montage inbegrepen.

De MGX is ook speciaal ontworpen met een ingebouwd luchtkanaal, voor een betere ademhaling en meer comfort. Verder heeft het een gel laag welke zich aanpast aan je tanden en tandvlees.

Volwassen maat, geschiky voor een leeftijd vanaf 10 jaar oud.

de gebitsbeschermer passend maken, let op, kokend water kan gevaarlijk zijn!

  1. Kook het water en laat het staan voor 30 sec. voordat je de gebitsbescherming onderdompt en laat deze gedurende 60 seconden in het water liggen.
  2. Neem de gebitsbeschermer uit het water met een lepel, schud het water er af en plaats deze zo snel mogelijk recht op de bovenste tanden. (De beschermer moet warm zijn)
  3. Wanneer de beschermer gecentreerd is op de bovenste tanden, bijt je tanden voorzichtig op elkaar en zuig/blaas lucht en overtollig water met je tong van de beschermer af. Je mag ook je vingers gebruiken om de beschermer op zijn plaats te drukken aan de buitenkant.
  4. Laat de gebitsbescherming voor 30 seconden in de mond, verwijder deze vervolgens en plaats hem onder stromend koud water.
  5. Als de pasvorm is niet perfect, herhaal het proces, tot deze optimaal is.

Populaire producten

Toon alle

recensies   (3)

Es ist ein super Teil, die Handhabung ist einfach aber man spöter sehr vorsichtig bei der Formgebung sein. Am besten nur mit den Fingern andrücken, bei zu festen draufbeißen verformt sich auch das Plastik!
Wolfgang Enderlein (Monheim am Rhein)
30.03.2021
Beoordeling: 5 van 5!
Der Clip zum befestigen könnte besser rein passen! Trage den Mundschutz jetzt ohne das Befestigungsband für den Helm!
Leo Heim (Großaitingen)
21.06.2018
Beoordeling: 4 van 5!
Toon alle 3 recensies
SkatePro