×
Menu

Gonzalez Buddies Skateboard Deck

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

voordeelpakket samenstellen

Zie ook

voordeelpakket samenstellen

Beschrijving

Maak je klaar om te shredden met stijl met het Flip Gonzalez Buddies Skateboard Deck van Flip! Dit deck van professionele kwaliteit is de perfecte keuze voor gemiddelde tot gevorderde skateboarders die hun skateboarden naar een hoger niveau willen tillen.

Dit deck is gemaakt van hoogwaardig esdoornhout en is bestand tegen de zwaarste trucs en landingen. De stevige constructie zorgt voor een soepele en stabiele rit, waardoor het perfect is voor straat-, park- en transition skaten. Het Flip Gonzalez Buddies deck heeft een klassieke ijslollyvorm en biedt uitgebalanceerde en veelzijdige prestaties.

Met een lengte van 31,5 inch en een wielbasis van 14 inch biedt dit deck voldoende voetruimte en een comfortabele houding voor rijders van verschillende maten. Het gematigde concave ontwerp zorgt voor een precieze plaatsing van de voet en controle, waardoor het perfect is voor technische tricks en flips. Daarnaast zorgt de ijslollyvorm voor een gebalanceerd gevoel, perfect voor zowel straat- als parkshredding. De vaste deckkleuren voegen een vleugje persoonlijke stijl toe aan je ride.

Let op: griptape is niet inbegrepen bij dit deck, dus je kunt je eigen voorkeur griptape toevoegen om bij je stijl en rijvoorkeur te passen. Met het Flip Gonzalez Buddies Skateboard Deck van Flip ga je vol zelfvertrouwen en stijl de straat op.

Specificaties

Deck breedte:
8" (20.3cm)
Deck lengte:
31.5" (80cm)
Wielbasis:
14" (35.6cm)
Nose Lengte:
6.81"
Tail Lengte:
6.62"
Deck materiaal:
Esdoorn
Deck Kleuren:
Verschillende kleuren topfineer, Vaste kleuren
Griptape:
Niet inbegrepen

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

SkatePro