×
Menu

Snowboardkleding

Snowboardkleding om deze winter te dragen

Wanneer het winterseizoen begint, wil je er zeker van zijn dat je de beste kleding hebt om je warm en droog te houden. De omstandigheden op de bergen kunnen van 's morgens tot 's middags erg veranderen, dus snowboarders moeten op alle weersomstandigheden zijn voorbereid. De beste kleding is ademend en zit comfortabel.

Hoeveel lagen moet je aan tijdens het snowboarden?

Het aantal lagen kleding dat je draagt, hangt af van de temperatuur en hoe warm je het graag hebt. Vele snowboarders dragen een basislaag, gevolgd door een midlayer of fleece en dan een waterdichte snowboardjas.

Al vanaf het begin af aan ziet de snowboardstijl er anders uit dan die van de skistijl. Tegenwoordig is er een kleiner verschil tussen de 2 stijlen, maar de snowboardkledingstijl is over het algemeen losser en meer casual. Dit is geweldig voor mobiliteit en comfort en biedt extra ruimte voor bescherming zoals snowboard impact shorts. Producten zoals een snowboardbroek in bib-stijl zijn vooral te vinden in de kledingkast van een snowboarder.

Veel van de snowboardkleding is unisex, maar je kunt ze onderverdelen in snowboardkleding voor heren, dames en kinderen als je de zoekopdracht wilt verfijnen.

Als je binnenkort op reis gaat en tassen nodig hebt om je snowboarduitrusting in te vervoeren, bekijk dan onze collectie Snowboardtassen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden