×
Menu

Langlauf set

Goed te weten

Wil je geld besparen op je skiuitrusting? Koop een langlaufskiset

Een complete langlaufset kopen kan je veel tijd en nazoekwerk schelen. Ook krijg je vaak veel korting als je een complete langlauf set van één merk koopt. Maar het beste van het kopen van een langlaufskiset is dat je er zeker van kunt zijn dat alle onderdelen op elkaar passen en goed samenwerken vanaf de eerste dag.

Elke set op deze pagina is inclusief een setje ski's, skischoenen, skistokken, bindingen en een SkatePro langlauf skiband. De enige set zonder skischoenen is de Skigo Classic Cross Country Kids skiset. Deze set komt wel met een setje ski's, eenvoudige bindingen en met gemakkelijk te gebruiken riem en skistokken.

Onze langlauf set's worden samengesteld met advies van onze experts, je kunt er dus zeker van zijn dat er op elk detail gelet, over nagedacht en over gediscussieerd wordt voordat de set compleet op de site komt te staan.

Er bestaat een langlauf set voor iedereen

Als je per ongeluk een onderdeel van je skiuitrusting breekt of beschadigt, zie je het voordeel van een set van een bekent merk, zoals Salomon, Madshus, Yoko of Fischer, omdat je er zeker van kunt zijn dat je overal ter wereld waar je ook wilt skiën reserve onderdelen voor je set vindt.

In onze selectie van langlaufskisetten vind je pakketten voor beginnende, ervaren en de expert langlauf skiërs.

Als je zowel de ski's als bindingen bij SkatePro koopt, monteren we gratis de bindingen. Indien nodig, vragen we je om je schoenmaat als commentaar bij je bestelling te zetten.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden