×
Menu

BMX Shirts

  Filter
Kleur
Merken
Maat
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Draag een BMX t-shirt van je favoriete merk

BMX t-shirts komen in een grote reeks van stijlen, kleuren en designs. Het is bijna onmogelijk om te zeggen welke het beste zal zijn voor jou. BMX-rijders houden ervan om hun favoriete merken te vertegenwoordigen door een van hun favoriete BMX t-shirts te dragen.

In deze categorie vind je niet alleen t-shirts, we hebben ook een breed assortiment BMX-shirts met lange mouwen die perfect zijn voor avondsessies of bewolkte dagen.

Welke stijl BMX-shirt kies je uit?

Twee kenmerken van BMX t-shirts zijn een minimalistische uitstraling en een te grote pasvorm. Vaak is het logo weergegeven op de borst en is de rest vrijwel niet bedrukt. Dit geldt natuurlijk niet voor alle t-shirts, er zijn er ook veel met een kleurrijk design of foto's als opdruk. Wanneer je een shirt gevonden hebt wat je leuk vindt, kan je de maat selecteren aan de hand van je eigen voorkeur, namelijk oversized of normaal. Daarna is het een kwestie van gaan op de BMX.

Je kunt ook BMX t-shirts voor kinderen vinden in deze categorie. De maten worden gegeven in leeftijden, zo kun je makkelijker de juiste maat kiezen.

Je kunt ook een kijkje nemen bij de BMX Hoodies & Sweatshirts voor nog wat andere kledingstukken.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden