×
Menu

Mini BMX Wheels & Mini BMX Tires

Goed te weten

Wanneer moet je mini BMX wielen vervangen

Het maakt niet uit hoe goed je jouw Mini BMX wielen behandelt, uiteindelijk zullen ze slijten door al het rijden over verschillende ondergronden, het springen van de verhogingen en het grinden over rails. Op een gegeven moment moeten ze worden vervangen.

Of je nu op zoek bent naar een set vervangende wielen voor je mini BMX fiets of gewoon een set kleurrijke mini BMX banden wilt hebben om wat persoonlijkheid toe te voegen, je kunt ze zeker in deze categorie met wielen voor BMX fietsen vinden.

Op deze site vind je niet alleen de standaard type mini BMX wielen en mini BMX banden, maar we hebben ook Street Pro banden, die supersnel rollen en je een soepele rit geven. Dit soort banden moet je zowel in het park als op straat gebruiken.

Mini BMX binnenbanden & mini BMX banden

Wanneer je wellicht een beetje pech hebt en je band is lek gegaan, zul je in deze categorie ook verschillende mini BMX binnenbanden vinden.

Je zult hier ook verschillende mini BMX velgen vinden die in veel verschillende ontwerpen en kleuren geleverd worden. Ze kunt er zelfs een te gek uitziende glimmende chromen wielenset vinden zodat je mini BMX fietswielen er helemaal bling uitzien.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden