×
Menu

Accessoires voor roller derby

Goed te weten

Welke uitrusting heb ik nodig voor Roller Derby?

Naast je rolschaatsen is er veel rollerderby-uitrusting die gemaakt is voor je veiligheid, en om je prestaties te maximaliseren op de rolschaatsbaan. In welke positie je ook speelt, derby is fysiek. Beschermende uitrusting specifiek bedoeld voor derby skaten is daarom het belangrijkste accessoire dat je wilt aanschaffen. Alle spelers moeten bescherming dragen, ook tijdens trainingen.

Het dragen van roller derby beschermers zal helpen met het voorkomen van kneuzingen. Ze zorgen ervoor dat de impact van vallen of botsingen wordt opgevangen, waardoor alles de volgende dag minder pijnlijk aanvoelt. De pads moeten op de ellebogen, knieën en polsen worden gedragen. Vergeet niet om een beschermende korte broek en een gebitsbeschermer aan te schaffen. Een ander belangrijk onderdeel dat je nodig hebt, is een helm, die je kunt vinden in de categorie Skatehelmen.

In deze categorie vind je ook roller derby accessoires die je leven een stukje makkelijker maken. Uitrusting zoals footies en compressiesokken zorgen voor meer comfort. Daarnaast kun je dankzij de waterflessen gehydrateerd blijven.

Als je op zoek bent naar onderdelen voor je rolschaatsen, neem dan een kijkje in onze categorie Onderdelen voor Roller Derby.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden