Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Overland Longboard Compleet

Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Overland werd gemaakt door veel gesprekken met de Loaded Ambassadors. Vele van hen waren op zoek naar een board die ze kon helpen met het meer samenvoegen van hun rijstijlen, met gebruik van maar een longboard deck.

Het wordt geleverd met een deck wat een mengsel van twee decks van Loaded is. De Kanthaka en de Tesseract. Waar de Kanthaka een techy freeride is en een street trick board, waar de Tesseract voor velen het wapen bergafwaarts is. Maar Loaded en het team wilde precies de sweet spot ertussenin raken en de Overland is het resultaat.

Overland is een echt Zwitsers zakmes onder longboarding en skateboarding gecombineerd. Het zal je zien freeriden en sliden met een comfortabele voet vergrendeling in de holle vorm, terwijl de ouderwetse kom vorm zorgt voor een prettige rit in het lokale skatepark en de kom.

Het longboard is gemaakt van een laag verticaal gelamineerd bamboe die een iets rigide flex levert. Deze laag is gelamineerd tussen twee lagen triaxiale glasvezel en afgewerkt aan de onderkant met een laag thermoplastisch urethaan, wat een lage frictie heeft, wat de Overland geweldig maakt om te sliden op de rails. Verder dempt deze onderlaag ook de vibraties.

Specificaties

Deck breedte:
9.5" (24.1cm)
Deck lengte:
37" (94cm)
Wielbasis:
21.25" (54cm)
Deck materiaal:
Bamboe, 5-ply
Extra materialen:
Epoxy, Glasvezel, 3-ply
Deck specificaties:
Double kicktail, Directional, Wheel wells
Griptape:
Pre-gripped
Wieldiameter:
69mm
Wielbreedte:
39mm
Wielhardheid:
83A
Skills:
Beginner, Gemiddeld, Gevorderd
Riding Stijl:
Freestyle, Freeride, Park en Vert, Cruise, Carving
Gewicht:
1600g

Van hetzelfde merk

Toon alle

SkatePro