Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Tri-Skate Frame Set

(2)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Van hetzelfde merk

Beschrijving

De jongens van Ground Control bieden aggressive inline skaters de mogelijkheid om te genieten van het snelle gevoel dat bij skaten met 3 grote wielen hoort. Een klassieke framestructuur zoals te vinden op veel fitness skates maar dan net wat anders doordat ze UFS-compatibel zijn. Dit maakt het mogelijk om de Tri-Skate op elke soort aggressive inline boot te monteren, zolang die maar gebruik maakt van het UFS-systeem.

Dit frame met drie wielen is hier verkrijgbaar in een lichtgewicht aluminium uitvoering en de keuze tussen 110 of 125 mm wielen. De wielen worden geleverd met ABEC 9 lagers die snel zijn en helpen om het snelheidsaspect van deze tri-skate setup te verbeteren. De wielen hebben een durometer van 85A, wat zorgt voor een geweldige mix van grip en snelheid.

Let op: op de 125 mm versie steken de wielen iets uit boven de hoogte van het frame. Dit maakt het noodzakelijk om enig materiaal van de zool van bepaalde boottypen te verwijderen, om er zo voor te zorgen dat het wiel goed past.

Specificaties

Wieldiameter:
110mm, 125mm
Frame type:
3-wielig
Montage:
UFS
Frame materiaal:
Aluminium
Toon alle

recensies   (2)

Eine herrliche Frame. Man muss an den meisten Skates (ich habe sie unter einen ValoV13 und einem Razor Genesis11 gebaut) ein wenig Material wegnehmen, dank Rundbeitel recht einfach. Wenn sie eingeschliffen sind rollen sie auch recht schnell. Nach kurzer eingewöhnung cruist man recht schnell umher. Das einzigste Manko ist das man sich elektrostatisch auflädt beim fahren was zu einer kurzen Entladung führen kann.
Pascal G. (Köln)
21.03.2020
Beoordeling: 5 van 5!
Wer Tri-Skate mag, wird die Frame/Wheel Kombination mögen. Hochwertig verarbeitet ist es allemal. Mir sind 110mm zwar ein wenig wackelig und werde mich künftig für 90er oder 100er entscheiden. Ansonsten gibt es aber an diesem Produkt nichts zu meckern.
Fabrizio Cusumano (Lahr/Schwarzwald)
12.11.2018
Beoordeling: 4 van 5!
SkatePro