Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

LR1 Kinder Loopfiets

(7)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden

Beschrijving

Een leuk alternatief voor de klassieke step. Een erg lichte starters loopfiets dat helpt met het ontwikkelen van de motorische vaardigheiden en balans voor kinderen met een leeftijd van 3 jaar en ouder. Doordat de voeten in contact staan met de grond, geeft het je kind een veilig gevoel en meer plezier tijdens het rijden van de loopfiets. Het model wordt geleverd met grote 300mm schuim banden en 'crash bedding' op de bar.

Door het lage instap niveau, het in hoogte verstelbare zadel en het gemakkelijk besturen van de kickbike, maakt het geweldig om erop te rijden voor jonge kinderen. De loopfiets komt met veiligheids bar uiteinden en het frame is daarnaast gecoat met een goede kwaliteit poedercoating. De loopfiets heeft een speciaal starterszadel, goede kwaliteit lagers in de wielen en een goed stuurmechanisme.

Bij het registreren van je nieuwe Puky product, binnen 4 weken van je aankoop, op de website van Puky activeer je 5 jaar garantie op het frame, de voorvork en de bar. Door je product te registreren volg je de instructies die zijn vermeld op de volgende webpagina: Registreren Puky product

Specificaties:

  • Wielbasis: 59cm
  • Totale hoogte: 87cm
  • Zadel hoogte: 34cm
  • Banden: Schuim banden
  • Aanbevolen leeftijd: 3+
  • Aanbevolen hoogte: vanaf 90cm

Specificaties

Max. toelaatbaar gewicht:
25 kg
Aanbevolen vanaf:
3 jaar
Materiaal:
Chromoly Staal
Gewicht:
5200g
Kern materiaal:
Nylon
Kern ontwerp:
Gespaakt
Montage:
Gedeeltelijk gemonteerd
Toon alle

recensies   (7)

Puky bikes are great - perfect for kids to learn on and really well made. And they're fast too, which kids love!
Simon Singleton (London)
28.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
I bought this for my 3 year old daughter’s birthday. She loves it- it was easy to assemble and adjust to height and looks built to last a few hand me downs. Great product and the best I’ve seen on the market.
Katie Thompson (London)
28.05.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Very impressed with the quality and finish of the bike. Very sturdy but light and feel sure it will withstand much use. Good free delivery and well packaged - only had to slide on handlebar, tighten and ready to use.
Philip S. (Huntingdon)
10.01.2018
Beoordeling: 5 van 5!
Sehr zufrieden
Kathi Imhof (Muotathal)
22.07.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 7 recensies
SkatePro