Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu
Db

Douchebags The Douchebag LTD Zwarte Camo Skitas

(1)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Als vervolg op de enorm succesvolle en zeer beperkte Jon Olson Witte camo serie van Douchebags komt er nu ook de Zwarte Camo versie. Hetzelfde grafische patroon maar nu met zwarte en donkergrijze kleuren. Mooie en subtiele uitstraling die alleen in zeer beperkte aantallen beschikbaar zijn. Koop snel de jouwe voordat iemand anders je voor is!

Deze Douchebag skitas is ontwikkeld als een samenwerking tussen skiërs, snowboarders, surfers, ontwerpers, ingenieurs en bagage-afhandelaars op de luchthaven, evenals de Noorse Universiteit voor Wetenschap en Technologie. Kortom, het is echt een fusie van passie en behoeften. Het is een slimme manier om jouw ski's en snowboards te vervoeren.

  • Lengte verstelsysteem: de skitas kan worden aangepast aan de grootte van de uitrusting waarmee je reist, en biedt altijd een stijve structuur voor veilig en comfortabel transport.
  • Schouder draagsysteem: het systeem maakt gemakkelijker transport mogelijk doordat je de tas aan je schouders kunt hangen en zo je handen vrijmaakt.
  • Rib Cage: een totaal van 19 afzonderlijke ABS-ribs, in combinatie met zorgvuldig geselecteerde, duurzame materialen, maakt deze Douchebag skitas een van de meest beschermende op de markt.
  • Hook up systeem: het Hook up systeem integreert De Hugger volledig met The Douchebag, waardoor de twee producten in één enkele eenheid kunnen worden veranderd.
  • Compressie, de volledige zak kan tot een kleine handvatzak worden gerold, wanneer je de skitas niet gebruikt.
  • Lichtgewicht ontwerp: slechts 3,4 kg
  • Wielen: De Douchebag is voorzien van twee soepel rollende wielen waardoor je makkelijk zware spullen mee kunt nemen.

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (1)

Love this bag. Well made, light, holds my board well, takes all my gear. Plus subtlety distinctive, no more trying to spot my bag on the carousel. And no more tripping over my empty bag in the hotel room. Paired with the 30L Hugger, easily takes all I need.
Nigel Snow (Twickenham)
01.02.2018
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro