MENU
×

Penny Watermelon Cruiser Board

EUR 119,95
Penny boards

Goed te weten

Zoom

Beschrijving

De Penny Boards zijn terug!

Deze plastic boards werden als eerst gezien in het midden van de jaren '70, kunststof geïnjecteerde skateboards waren de mooiste en meest stijlvolle skateboards beschikbaar. Met zijn scherpe bochten en kleine oppervlakte waren het perfecte boards voor cruisen in de stad en dankzij de grootte was het zeer gemakkelijk mee te nemen.

Penny completes zijn een spannende heruitgave van de jaren 1970-stijl kunststof cruiser boards.

Opmerking: Kan worden gebruikt door iedereen, maar is niet gebouwd om mee te grinden en dergelijke.

Specificaties

Deck materiaal:
Kunststof geïnjecteerd
Deck lengte:
22" (55.9cm)
Deck breedte:
6" (15.2cm)
Wieldiameter:
59mm
Gewicht:
2550g
Deck specificaties:
Kicktail
Wielbreedte:
45mm
Wielhardheid:
78A
Lager precisie:
ABEC-7
Truck-grootte:
76mm (3")
Griptape:
Niet inbegrepen

Goed te weten

Recensies

Heerlijk board om mee te cruisen. Maar de eerste de beste keer dat ik er mee ging rijden zaten er bij thuiskomst scheurtjes en een soort van gaten/putten in de wielen. Ik heb er nu slechts 1 keer een klein stukje mee gereden, over normaal terrein (dwz: op de stoep, en een stukje fietspad). Dit vind ik persoonlijk vrij absurd!! Liefst zou ik wielen ontvangen die langer dan een half uurtje meegaan ... Edit: ik heb een redelijke oplossing kunnen vinden met de medewerkers van deze webshop. Daarom +1 ster!
A. Hardam (Vlaardingen)
06.07.2016
Beoordeling: 3 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Bedankt voor je review, dat is inderdaad absurd! Onze ervaring met Penny wielen is juist dat ze erg fijn en enorm duurzaam zijn. Zou je ons willen mailen, zodat we het voor je op kunnen lossen? Bedankt!

/Laura