Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Primo Lights Kinderstep

(12)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Primo Lights Kinderstep van Globber is ontworpen om de kleinste rijder een geweldige eerste ervaring met steppen te bezorgen. Alle onderdelen zijn zorgvuldig gebouwd om een veilige en leuke rit te garanderen.

Het deck is laag en kan daardoor makkelijk betreden worden, dit helpt je kind ook om sneller snelheid te maken, gezien de duwhoogte niet zo groot is. De besturing van deze Globber kinderstep kan met een simpele druk op de knop worden vergrendeld, waardoor het een stuk stabieler wordt om rechtdoor te gaan.

De hoogte van de bar kan worden aangepast, zodat de step met je kind kan meegroeien. Een extra stabiliteitsfunctie van de Primo kinderstep is de set-up met 3 wielen. Hierdoor hoeft je kind niet te leren hoe ze een step moeten balanceren, wat het leren besturen een stuk eenvoudiger maakt.

Deze Lights editie wordt geleverd met wielen die je dag verfraaien met oogverblindende, kleurrijke lichten. Een eenvoudige draai aan het wiel activeert de LED-lampjes wat een cool effect geeft.

Alle belangrijke componenten kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd voor eenvoudig transport.

Zorg dat je je Globber kinderstep goed onderhoudt om deze soepel te houden. Lees ook onze gids "Hoe je het beste je Globber kinderstep kunt aandraaien en de springveer kunt vervangen".

Specificaties

Wieldiameter:
80mm, 120mm
Max. toelaatbaar gewicht:
50 kg
Materiaal:
Kunststof
Gewicht:
2330g
Bar materiaal:
Aluminium
Wielprofiel:
Smal
Kern materiaal:
Nylon
Lagerprecisie:
ABEC-5
Rem type:
Flex Fender
Montage:
Gedeeltelijk gemonteerd
Aanbevolen vanaf:
3 jaar
Toon alle

recensies   (12)

Super fijne service. Één van de stepjes nog omgeruild nadat ik het al uit de verpakking had gehaald, dat verliep heel soepel en kreeg direct een nieuwe teruggestuurd. Kids zijn heel blij met hun stepjes!!
Saskia t. H. (Den Haag)
02.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 12 recensies
SkatePro