Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Elite Licht Up Wheels Kids Step

(17)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Elite kinderstep van Globber is ontworpen om de kleinste rijders een geweldige eerste ervaring met steppen te geven. Alle onderdelen zijn zorgvuldig gebouwd om een veilige en leuke rit te garanderen.

Het unieke deel van het Elite model is dat je de step in éen beweging netjes kunt opvouwen voor makkelijk transport en opslag.

Deze SL versie wordt geleverd met light-up wielen, waardoor je met plezier in de avond kunt steppen.

Het deck is laag en eenvoudig om op te staan. Het helpt je kind ook om snelheid te krijgen omdat de afzet hoogte niet zo hoog is. Het stuurgedeelte van de My Free Step kan vastgezet worden met een simpele druk op de knop, waardoor deze meer stabiel is wanneer je rechtdoor rijdt.

De hoogte van de bar kan worden aangepast zodat je kind er langer plezier van kan hebben. Een extra stabiliteit kenmerk van de Elite is de 3-wiel setup, dat het balanceren makkelijker maakt en je het steppen makkelijker onder de knie kunt krijgen.

Specificaties

Totale hoogte:
67 - 77cm
Wieldiameter:
80mm, 120mm
Max. toelaatbaar gewicht:
50 kg
Materiaal:
Kunststof
Gewicht:
2200g
Bar materiaal:
Aluminium
Wielprofiel:
Smal
Kern materiaal:
Nylon
Kern ontwerp:
Gespaakt
Lagerprecisie:
ABEC-5
Rem type:
Flex Fender
Montage:
Gedeeltelijk gemonteerd
Aanbevolen vanaf:
3 jaar
Toon alle

recensies   (17)

Het wegklappen van het stuur heeft een technische fout. Men dient een grijze kunststof lip in te drukken, tegen veerspanning in. Dan trekt de vergrendelpen naar binnen en kan je het stuur wegklappen. De grendelpen trekt echter -door te harde veer- onvoldoende in. Bij een eerste zwaai kregen we het stuur horizontaal, echter niet meer vertikaal. Stuur zat gelijk geblokkeerd. Ik vermoed kinderziekte van nieuw model. Verder is de step in gebruik super. Elegant, stevig, loopt zacht, flashy wielen zijn leuk, en de kleine (3,5j) had het steppen en sturen snel onder de knie.
A. Nollet (Roeselare)
04.04.2017
Beoordeling: 4 van 5!
Toon alle 17 recensies
SkatePro