Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Stratus HollowTech Longboard Deck

(1)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Of je nou los wilt gaan op enkele old school disco jams of dat het die nieuwe heavy hitter van Kanye is die je aan de gang krijgt - Dan moet je zeker overwegen om je laatste danspartner uit te nodigen om samen plezier op straat te hebben.

En met als basis de oude Stratus, maakt deze Hollow Tech versie je dans sessies zelfs nog beter. Het Stratus Hollow Tech longboard deck combineert een kern van 4 lagen bamboe met boven- en onderkant lagen van voorgehard glasvezel. Dit heeft dit deck niet alleen super sterk, licht en duurzaam gemaakt, maar heeft tevens Landyachtz toegestaan om veel materiaal te verwijderen waardoor het licht door het deck heen schijnt. Dit is zonder afbreuk gedaan aan de structurele sterkte van het board. Het centrum van het board is zonder griptape gelaten, waardoor meer bewegingsvrijheid mogelijk is bij het kruislings stappen en dansen.

Dus als je op zoek bent naar een dans board die je dagen lang op de straten houdt, dan valt deze op tussen de vele anderen als een solide kanshebber.

Een Board - Een Boom
Landyachtz is toegewijd in het maken van duurzaam geproduceerde boards, en dat is de reden dat ze een boom planten voor elk board dat ze verkopen.

Opmerking: Dit board is gemaakt in twee verschillende flex soorten. De rode versie heeft een normale/lichte flex, terwijl de blauwe een ruwe/super flex heeft. Als je geheel nieuw bent met longboarding raden we aan om de rode versie te nemen omdat die iets stabieler en eenvoudiger te rijden is voor ongetrainde personen.

Specificaties

Wielbasis:
29.5" (74.9cm)
Deck lengte:
45.5" (115.6cm)
Deck breedte:
9.25" (23.5cm)
Deck materiaal:
Bamboe, 4-ply
Extra materialen:
Glasvezel, 2-ply
Gewicht:
1723g
Deck specificaties:
Double kicktail, Wheel wells
Riding Stijl:
Freestyle, Dancing, Cruise

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (1)

Er zijn geen reviews in het Nederlands. Toon reviews in andere talen (1 reviews)

SkatePro