Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

DPS Wailer 112 Foundation 18/19 Freeride Ski's

Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Dit is het brede lid van de Wailer familie. Ze zijn 112 mm onder de voeten en zorgen ervoor dat jouw dagen wegvliegen in de diepe zachte sneeuw.

Ze zijn perfect voor mensen die hun tijd besteden aan het zoeken naar dat surfgevoel en hebben hun zinnen gezet op krachtig bergaf skiën.

Ze zijn gebouwd met de Paddle Tech uitvoering. Het is een toelopende vorm en een vlakkere zij uitsnijding die soepele en intuïtieve bochten in diepe sneeuw verbeteren.

Tevens zijn deze Wailer freeride ski's gemaakt met de Foundation constructie. De Foundation constructie is een mengeling van koolstof, bamboe, populier en glasvezel. De bamboe en populieren kern zijn boven en onder omringd door strengen glasvezel en drie-assig glasvezel die een geweldige combinatie bieden van kracht en demping - goede eigenschappen voor het aankunnen van een groot aantal sneeuwcondities van hard gepakt, ruige sneeuw tot zachte diepe sneeuw.

  • Geschikt voor 90% off-piste anend 10% op de piste.
  • Bindingen: Niet bijgeleverd

Opmerking: Als je zowel ski's als bindingen bij ons koopt, monteren we de bindingen gratis. Als je wilt dat wij de bindingen monteren en afstellen typ dat dan in de informatie bij het Afrekenen.

Specificaties

Breedte:
144/112/131 mm
Taille Breedte:
112mm
Beste gebruik:
Freeride
Skills:
Gemiddeld, Gevorderd
Radius:
15m
Kern materiaal:
Koolstof, Bamboe, Glasvezel, Populier
Profiel:
Tip en Tail Rocker
Binding:
Niet inbegrepen
Toon alle

SkatePro