Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

STH2 MNC 16 Skibindingen

Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

De Salomon STH2 MNC 16 zijn degelijke bindingen die je veilig vastklikken op je ski's. Deze bindingen hebben een DIN instelling van 7.0 - 16.0. Om de binding het meest efficiënt te laten functioneren zou de DIN instelling van de skiër ongeveer in het midden moeten vallen. Deze Salomon bindingen hebben het certificaat MNC (Multi Norm Certified) en zijn daarom goedgekeurd voor veilig gebruik in combinatie met alpineschoenen (ISO 5355), touringschoenen (ISO 9523) en GripWalk en Walk to Ride (WTR) type skischoenen. We raden je aan om een remarm aan te schaffen die tot 15mm breder is dan de taille van je ski.

  • AFD (Anti Friction Device) is een plate met een voorbak die van links naar rechts beweegt en heel precies loslaat, bijna ongehinderd door sneeuw, ijs of vuil
  • Superelastische travel op de voorvleugels, wat ervoor zorgt dat je skischoenen vastgeklikt blijven bij impact. Het risico op vervroegde vrijlating wordt zo geminimaliseerd.

Specificaties

Binding Type:
MNC Binding
Werkt Met Boots:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), GripWalk Boots (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Boots (ISO 23223), Touring Boots (ISO 9523)
Rem arm Breedte:
100mm, 115mm, 130mm
Gewicht:
2440g
DIN instelling:
7.0 - 16.0
Beste gebruik:
All Mountain, Freestyle, Piste
Stand Height:
21.8mm
Extra Kenmerken:
AFD Gliding Plate, MNC (Multi Norm Certified), Elastic Travel, Dual Transfer Switch

Van hetzelfde merk

Toon alle

SkatePro