Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Twinpack Tech Wash/TX-Direct Wash-In

Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Functionele synthetische kleding heeft de neiging om zweet en vocht te verzamelen aan de binnenkant van de stof, terwijl de kleding wordt gebruikt in vochtig of natte omstandigheden. Als de buitenste laag van deze materialen dan het water absorbeert, kan de kleding tot wel 70% van het ademend vermogen verliezen.

Dit is waar het Nikwax product TX-Direct van pas komt. Dit is de Wash-In versie die zal helpen om gedragen technische kleding wat van zijn DWR (water afstoting) en ademende functionaliteit terug te winnen.

Gecombineerd in dit pakket met de Tech Wash. Nikwax Tech Wash zal je helpen om schoon te maken en de originele ademende eigenschappen van je active-wear te herwinnen. Gebruik dit als eerste, en vervolg dan met een behandeling van TX-Direct voor de best mogelijke prestatie.

Opmerking: Meegeleverd zijn stap voor stap instructies die je zullen helpen om bijvoorbeeld de functies van je favoriete race pak te verversen. Zorg ervoor dat je deze opvolgt om te vermijden dat je je was apparatuur of kleding stuk maakt.

Toon alle

SkatePro