Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Kore 87 Junior 18/19 Ski's

(2)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Hoogwaardige kinderski's die zich richten op kinderen die alles kunnen. De Kore 87 voor junioren zijn veelzijdige freeride ski's voor in de poedersneeuw en de hardgepakte sneeuw op de piste.

Op de bovenkant staat bedrukt "Superlicht Ontwerp" - dit verteld het verhaal van een unieke mix van materialen en ontwerpen die zorgen voor een hoge prestatie en een laag gewicht van de ski's.

Om als eerste voor het lichte gewicht en de glijdende eigenschappen te zorgen zijn de ski's gemaakt van krachtig en licht Grapheen in de tip en tail en de sandwich houten constructie levert alle kracht die je nodig hebt voor het scheuren door de verschillende sneeuw omstandigheden.

Om het unieke ontwerp van de Kore ski's compleet te maken is er een extra laag koolstof geplaatst voor lichtgewicht vermogen en de afwerking van de bovenste laag is gewijzigd van een standaard toplaag naar een lichter polyester laagje.

Alles bij elkaar krijg je een leuke veelzijdige ski voor freeriding en all mountain skiën - de ideale keuze voor veeleisende gemiddelde tot gevorderde skiërs.

  • Geschikt voor 50% buiten de piste en 50% op de piste
  • Bindingen: Niet meegeleverd

Opmerking: Als je zowel ski's als bindingen bij ons koopt, monteren we de bindingen gratis. Als je wilt dat wij de bindingen monteren en afstellen typ dat dan in de informatie bij het Afrekenen.

Specificaties

Breedte:
122/85/105 mm
Taille Breedte:
85mm
Beste gebruik:
All Mountain, Freeride
Skills:
Gemiddeld, Gevorderd
Kern materiaal:
Hout, Koolstof, Graphene
Profiel:
Camber, Tip en Tail Rocker
Binding:
Niet inbegrepen

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (2)

Price was excellent, ski had minor damage to top sheet.
thomas leonard (Woodstock)
01.04.2019
Beoordeling: 3 van 5!
Toon alle 2 recensies
SkatePro