Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Jade Derby Skates

(3)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Deze Chaya rollerderby skates zijn geweldig voor beginners die willen beginnen met roller derby en skaters die op zoek zijn naar een goed geventileerde laag uitgesneden quad skate. Het biedt een super platform zonder dat ze erg duur zijn. En het mooiste is dat als je besloten hebt om de Roller Derby te nemen, je altijd de plaat, wielen en andere onderdelen kunt upgraden voor een meer gepersonaliseerde stijl en betere onderdelen.

De boot is gevormd in het laaghangende profiel van een sneaker en gekleed in Polyurethaan Nano Leer wat zowel zacht is bij aanraking en duurzaam tegen slijtage bij contact met bijvoorbeeld de Derby piste of andere derby spelers. De Poron/EVA voering is superzacht en comfortabel en je kan er de hele dag op skaten met nagenoeg nul ongemak. En om de pasvorm te verbeteren heeft Chaya de boot en de voering warmte vormbaar gemaakt zodat je er een tweede huid van kunt maken. Het is laag uitgesneden voor optimale wendbaarheid.

De Shari 3.0 plaat op deze Jade skates hebben een mix van nylon en glasvezel die beide zeer bestendig zijn tegen slijtage, duurzaam en licht van gewicht zijn. Met de mogelijkheid om te monteren op de meeste Chaya boots met de Dual Center Mounting waardoor je de boot onder een hoek kunt zetten, gericht op je specifieke rijstijl op de plaat. Het Power toe systeem geeft je meer kracht, snelheid en controle en houdt een lichte voorspanning in je spieren waardoor je snel kunt reageren en meteen van richting kunt veranderen.

De trucks zijn gemaakt van aluminium en hebben een hoek van 20º.

De Octo Propel wielen zijn breed en hebben grip en worden geleverd met een 92A durometer.

De Chaya Controller teen stopper geeft je extra controle en wendbaarheid. De semi-zachte Jelly Interlock bussen geven een fijne balans tussen comfort en controle. De Wicked ABEC7 lagers leveren zonder inspanning rolsnelheid.

Specificaties

Chassis Materiaal:
Glasvezel, Kunststof, Composiet

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (3)

Alles Perfekt!!
Franz Lang (Wien, Leopoldstadt)
22.04.2020
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 3 recensies
SkatePro