×
Menu
YOW

Waikiki Classic Series Surfskate

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

Ontdek de YOW Waikiki Classic Series Surfskate, de perfecte combinatie van stijl en prestaties. Deze complete surfskate van Your Own Wave Surfskates biedt een ongeëvenaarde surfervaring op het land.

De Waikiki Classic Series Surfskate heeft een indrukwekkend deck van esdoorn, dat zowel duurzaamheid als flexibiliteit biedt voor een verbeterde rijervaring. With a generous deck length of 40 inches and a width of 10 inches, this surfskate offers ample space and stability. De wielbasis van 26 inch draagt bij aan de stabiliteit en maakt soepel carven mogelijk.

Uitgerust met 66mm wielen zorgt de YOW Waikiki Classic Series Surfskate voor een soepele rol en uitstekende tractie, zodat je elk terrein met gemak kunt bedwingen. De omgekeerde kingpin trucks, in combinatie met een standard hanger en carving mogelijkheden, zorgen voor een uitzonderlijke responsiviteit en controle, waardoor je het gevoel van surfen op golven kunt nabootsen.

Ontworpen met een kicktail biedt deze surfskate extra veelzijdigheid, zodat je met gemak verschillende trucs en manoeuvres kunt uitvoeren. Of je nu een doorgewinterde surfer bent die buiten het seizoen wil trainen of een enthousiasteling die aan land zit en naar de golven verlangt, de YOW Waikiki Classic Series Surfskate is de ultieme rit voor carven, cruisen en het verkennen van de wereld van surfskating.

Specificaties

Deck materiaal:
Esdoorn
Wielbasis:
26" (66cm)
Nose Lengte:
4.23"
Tail Lengte:
5"
Deck lengte:
40" (101.6cm)
Deck breedte:
10" (25.5cm)
Deck specificaties:
Kicktail
Wieldiameter:
66mm
Truck-type:
Inverted kingpin, Standaard hanger, Carving
Riding Stijl:
Carving

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

SkatePro