×
Menu
YOW

x Pyzel Shadow Surfskate

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
Limited quantity available
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

Maak kennis met de YOW x Pyzel Shadow Surfskate: Ervaar de sensatie van surfen op land!

Verhoog je surftraining en ervaar de authentieke surfsensatie op vaste grond met de uitzonderlijke YOW x Pyzel Shadow Surfskate. Deze complete surfskate combineert de expertise van Your Own Wave Surfskates en de legendarische vormgever van surfplanken, Pyzel, voor een ongeëvenaarde carving-ervaring.

De YOW x Pyzel Shadow is gemaakt van esdoorn van hoge kwaliteit en heeft een uitzonderlijke duurzaamheid en flexibiliteit, wat zorgt voor een soepele en responsieve rit. Met een lengte van 85,1 cm en een breedte van 25 cm biedt deze surfskate voldoende stabiliteit en controle voor dynamische carvingmanoeuvres.

Uitgerust met een wielbasis van 43,2 cm biedt de YOW x Pyzel Shadow een optimale balans tussen stabiliteit en wendbaarheid, waardoor hij perfect is voor zowel beginners als doorgewinterde surfskate-liefhebbers. De nose van 5.43" en tail van 6.73" bieden precies de juiste hoeveelheid controle en pop voor carven en het uitvoeren van trucs.

Deze surfskate wordt geleverd met 66mm wielen die zorgen voor een soepele en gripvaste rit, zodat je met gemak kunt carven en flowen. De omgekeerde kingpin en omkeerbare hanger trucks zorgen voor uitzonderlijke carve-mogelijkheden, zodat je het gevoel van surfen op golven kunt nabootsen.

Specificaties

Deck materiaal:
Esdoorn
Wielbasis:
17" (43.2cm)
Nose Lengte:
5.43"
Tail Lengte:
6.73"
Deck lengte:
33.5" (85.1cm)
Deck breedte:
9.85" (25cm)
Deck specificaties:
Kicktail
Wieldiameter:
66mm
Truck-type:
Inverted kingpin, Omkeerbare hanger, Carving
Riding Stijl:
Carving

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

SkatePro