MENU
×
Terug |

Enuff Logo II Mini Skateboard

EUR 89,95
Enuff skateboards
Zoom
Kies maat + kleur 
Blauw
Paars
Disco
Rasta
Bekijk vergelijkbare producten

Beschrijving

Compleet esdoorn, warm geperst skateboard. Zware trucks en hard truck-rubber inbegrepen voor optimale controle. Kleinere versie van Enuff Logo II, die geschikt is voor jonge skaters. Met een mini-board worden moeilijk flip tricks gemakkelijker uit te voeren.

Specificaties

Deck breedte:
7.25" (18.4cm)
Deck lengte:
29.5" (75cm)
Deck materiaal:
Canadees esdoorn
Wieldiameter:
53mm
Gewicht:
2200g
Wielbreedte:
32mm
Wielhardheid:
55D
Wielmateriaal:
SHR
Lager precisie:
ABEC-7
Truck-type:
Standaard kingpin
Truck-grootte:
129mm (5")
Truck-rubber:
95A, SHR
Griptape:
Pre-gripped

Recensies

Skateboard zou volgens de toelichting op verschillende sites geschikt moeten zijn voor jonge skaters. Voor mijn zoontje van 6 is het echter onbruikbaar, want er valt niet mee te sturen. Hij krijgt geen beweging in het board door zijn lichte gewicht.
Ralf T. (Ankeveen)
25.06.2017
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Wat jammer dat jullie niet geheel tevreden zijn met het skateboard.
In het begin kunnen de bushings, dit is het rubber in de trucks welke vering geven, nogal stug zijn. Deze hebben een poosje nodig om 'ingereden' te worden. Na verloop van tijd worden deze soepeler en zal het skateboard gemakkelijker sturen. Je zou dit proces kunnen versnellen door een volwassene er op te laten staan om het deck heen en weer te laten bewegen.
Het zou ook kunnen dat de moeren die de trucks bij elkaar houden, te strak aangespannen zitten. Als je deze een klein tikje losser draait, hebben de trucks meer ruimte om te buigen. Soms wordt dit vanuit de fabriek wat te strak aangedraaid, wat de bewegingsruimte verkleint.

Mocht dit alles niet helpen, ben je natuurlijk meer dan welkom om contact met ons op te nemen, zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken!
Zachtere bushings zou de perfecte oplossing kunnen zijn :-)

/Laura
Geweldige skateboard, zoals het eruit ziet maar ook in het gebruik. Het was ook goed afgesteld en ik kon het direct gebruiken en ook het gewicht is ideaal! Ik ben er heel tevreden mee!
Martin Vu (Hoorn)
11.08.2016
Beoordeling: 5 van 5!