Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Drifter 2018 Kite

Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Een stabiele en responsieve kitesurf kite van Cabrinha. De Drifter is een kite gericht op het surfen op de golven en het freestyle surfen met eigenschappen zoals geweldige controle en pop.

De Drifter kitesurf kite is ontworpen met Pure Profile Panelen, superieure vermogensafgifte en een goede Slack line Drift - alles wat je leuk vindt voor een geweldige tijd op de golven met focus op ... de golven, in plaats van waar de kite in de lucht is, door de constante trek en kracht voor het maken van je trucjes en cutbacks.

Kenmerken:

  • 1X Beveiliging

Bij het activeren van het 1x beveiligingssysteem wordt de kracht van de kitesurf kite onmiddellijk stopgelegd en zal de kite roerloos op het water of op het land rusten.

  • Dynamische boog

Met deze technologie kan de kite twee verschillende boogvormen aannemen.
Het heeft één boogvorm wanneer het in de lucht is en een andere boogvorm wanneer de kite op het water rust waarbij het iets meer opent om een gemakkelijker herlancering mogelijk te maken.

  • Hoge Sterktegraad Dacron

Het materiaal dat Cabrinha gebruikt, versterkt het intact houden van de structuur en tegelijkertijd bestrijdt het deformatie tijdens het vliegen en dit vermindert ook de rek om preciezere en voorspelbare kites te kunnen maken.

  • Onshore/Offshore

De vliegers van Drifter hebben deze technologie geïntegreerd. De offshore instelling optimaliseert de prestaties voor surfen in side shore of offshore wind. Dit maakt een betere windkracht mogelijk, wat zorgt voor eenvoudigere cutbacks in de offshore wind. De onshore instelling optimaliseert de prestaties voor het surfen in side shore en onshore wind. Deze instelling zorgt voor de maximale hoeveelheid "drift" en strakkere bochten.

  • Power Control

Elke "pig tail" connector voor de achterste lijnen van de kite heeft drie krachtposities die je kunt kiezen. De middelste positie is de door de fabriek aanbevolen positie. Kies de knoop het dichtst bij de kite om meer kracht te creëren. Kies de knoop het dichtst bij de rijder om minder kracht te creëren.

  • Pure Profile Panelen

Om de kites de juiste en stabiele aerodynamische profielen te geven, plaatst Cabrinha strategisch panelen in het ontwerp. Het verbetert de efficiëntie, prestaties en het bereik van de prestaties.

  • Skeletachtig frame

Deze technologie beveiligt de structuur van de kites in actie en maakt deze stabiel. Dit maakt het ook eenvoudiger om opnieuw te starten.

  • Slackline Drift

De Drifter kites hebben deze technologie. Dit zorgt ervoor dat de kitesurf kite zichzelf parkeert en langer blijft staan wanneer de lijnen slap staan, zodat je je volledig kunt richten op het rijden van de golf.

  • Sprintsysteem met Luchtsluis

Dit grote luchtsluis systeem zorgt voor snel opblazen en snel leeglopen na de sessie. Elke steun kan worden vergrendeld om je vliegerframe stijf te houden en eventuele onopzettelijke leegloop te isoleren van de rest van de kite.

Lees de gebruikershandleiding - klik hier

Specificaties

Kite Bar:
Exclusief
Kite Lijnen:
4 Lijnen
Riding Stijl:
Freestyle, Wave
Kite Pomp:
Niet meegeleverd
Accessoires inclusief:
Tas
Toon alle

SkatePro