Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Felix Boa 18/19 Dames Snowboardschoenen

Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Met de Felix Boa snowboardschoenen voor dames, heeft Burton snowboardschoenen gemaakt die vrouwelijke rijders precies passen. Het True Fit ontwerp zorgt dat alles van liners, tongen, basisplaten tot bindingmaterialen is gemaakt voor vrouwelijke snowboarders.

Deze snowboard boots hebben de Dual Zone Boa - Die maakt het niet alleen eenvoudig om de schoenen perfect om je voeten te passen met de Boa instelwielen. Het maakt ook een meer precieze pasvorm door het dual zone systeem. Het betekent dat in plaats van een kanaal waar de veters door gaan, deze schoenen twee afzonderlijke kanalen voor elke Boa instelwielveter hebben. Op deze manier is de pasvorm preciezer een meer aansluitend. Daardoor worden controle, gevoel en kracht overdracht verbeterd.

Je zult de liefde van Burton voor onderzoek en ontwikkeling voelen in de gespecialiseerde liners. Ze hebben een ademende technologie die warmte geactiveerde koolstof gebruikt die in de liner is geweven. - Burton noemde deze technologie Dryride Heat Cycle Lining. Het straalt en weerkaatst lichaamswarmte om je voeten warm te houden, maar laat tegelijkertijd vocht toe te ontsnappen.

De Focus Cuff en Plush Cuff 1.0 technologieën zijn twee elementen die comfort en controle verbeteren. Ze verzekeren dat je voet goed ingesnoerd is, dat de hielvorm goed is en dat je kuit ondersteunt wordt door rekbare neopreen zones.

De Felix snowboard schoenen hebben een gemiddelde tot stijve flexibiliteit (response: 6) en zijn perfect voor all-mountain rijden en freeriding - van pistes tot zachte poedersneeuw.

Specificaties

Flex:
Medium
Skills:
Beginner, Gemiddeld, Gevorderd
Rijstijl:
All Mountain, Freeride
Geslacht:
Dames

Van hetzelfde merk

Toon alle

SkatePro