×
Menu

BMX Hoodies & Sweatshirts

  Filter
Merken
Maat

BMX-hoodies zijn een onmisbaar kledingstuk

BMX-hoodies en sweatshirts komen in veel verschillende stijlen en kleuren. De opties zijn bijna eindeloos. Ze zijn een populaire keuze voor veel rijders door de warmte die ze bieden wanneer het wat kouder wordt. Naast de praktische voordelen, bieden hoodies ook een trendy look die past bij de BMX-cultuur van vandaag.

BMX-truien voor de racebaan

Voor de rijders die doen aan BMX-racen zijn deze truien verplicht op de baan tijdens de wedstrijd of de training. Het verschil met normale BMX-truien is dat duurzaamheid en een laag gewicht in de focus staan. De meest gebruikte stoffen zijn polyester en spandex voor zo veel mogelijk flexibiliteit. Ook zullen ze mesh ventilatie hebben in de gebieden waar de meeste warmte vrijkomt en elastische mouwuiteinden om deze op de plek te houden.

BMX-hoodies of -sweatshirts zijn geweldig om bij je te hebben wanneer je aan het rijden bent. Als je deze even niet wilt dragen, is het ook makkelijk om in je tas te stoppen. Als je op zoek bent naar andere opties om je warm te houden in het skatepark, kijk dan eens naar onze BMX Jackets.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden