×
MENU

Floorball uitrusting

Goed te weten

Floorball sticks en overige floorball uitrusting

Floorball is een populaire sport omdat dit bijna overal gespeeld kan worden. Zowel buiten als binnen het maakt weinig verschil. Je hebt alleen iets nodig wat als goal kan dienen, een floor bal en een floorball stick. Je kunt een complete hockey set kopen, dit is inclusief zes junior sticks en twee ballen. De perfecte uitrusting om te beginnen op het schoolplein of bij je club.

Hier vind je floorball uitrusting voor zowel professionals als beginners. Floorball staat ook wel bekend als indoor hockey en vloer hockey. Het is een indoor contactsport die gerelateerd is aan hockey. De floorball uitrusting bestaat uit een plastic bal met gaten, een floorball stick voor de spelers, en soms beschermende kleding.

Vind floorball uitrusting voor zowel professionals als beginners

De juiste lengte van de stick is de gemeten lengte vanaf de vloer tot je navel. Een 96 cm stick is vrij normaal voor volwassen spelers, voor een jeugdige speler is dit vaak ongeveer 75 cm.

Houd er rekening mee dat de lengte van de stick is exclusief het blad. Tel ongeveer 15 cm extra om de totale lengte van de stick te krijgen. De sticks in ons assortiment hebben een flex tussen de 23-32. Een lage flex geeft een stuggere stok passend voor een grote sterke speler. We raden je aan om een ​​kijkje te nemen in onze selectie complete sets van floorball sticks en ballen die bestemd zijn voor floorball clubs en gymnastiek op scholen. Vind de juiste uitrusting en maak je klaar om te spelen!

Je lengte Stick
120-140 cm 70 cm
140-150 cm 80 cm
150-160 cm 87 cm
160-175 cm 92 cm
175-190 cm 96 cm
190-210 cm 100 cm