×
Menu

Longway Stuntstep Pakket 6-12 years

Beschrijving

Maak kennis met het Longway Adam Trick Scooter Complete Pakket - de ultieme set voor aspirant-rijders en beginners die hun reis naar de spannende wereld van het stuntsteppen willen beginnen. Dit uitgebreide pakket bevat niet alleen de hoogwaardige Longway Adam Trick Scooter, maar ook essentiële veiligheidsuitrusting, waaronder de Hangup Helm en Hangup Protection Set.

Ontworpen voor precisie en duurzaamheid, is de Longway Adam Trick Scooter ontworpen met beginners in het achterhoofd. De lichtgewicht maar stevige constructie zorgt voor optimale controle en wendbaarheid, zodat rijders trucs en stunts met vertrouwen onder de knie krijgen. Het versterkte dek en de responsieve T-bar zorgen voor een soepele rit, waardoor het de perfecte keuze is voor degenen die net aan hun scooteravontuur beginnen.

Veiligheid is het allerbelangrijkste en de Hangup Helm is er om rijders te beschermen als ze hun grenzen verleggen. Deze slanke en comfortabele helm heeft een robuuste buitenschaal en schuimvulling aan de binnenkant voor superieure bescherming tegen stoten. Met een verstelbare kinband en ventilatie voor comfort, biedt de Hangup Helm een veilige pasvorm zonder afbreuk te doen aan stijl. De Hangup Protection Set maakt het pakket compleet met essentiële beschermende uitrusting voor knieën, ellebogen en polsen.

  • Compleet pakket op maat voor beginners
  • Longway Adam Trick Scooter voor precisie en duurzaamheid
  • Hangup Helm voor superieure hoofdbescherming
  • Hangup Protection Set voor uitgebreide veiligheidsuitrusting
  • Ideaal om trucs en stunts met vertrouwen onder de knie te krijgen
Toon alle

recensies   (1)

Die Größen sind gut erklärt und passt perfekt
Rukiye T. (Böblingen)
14.04.2024
Beoordeling: 5 van 5!
SkatePro