Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Bescherming 3-pack

(8)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Van Tempish komt deze klassiek ontworpen skateboard park-set. Bescherming gericht op het helpen van skaters om meer vertrouwen te voelen waardoor het eenvoudiger voor ze is om nieuwe trucjes te leren.

Met een eenvoudig mouw ontwerp, heeft Tempish het voor elkaar gekregen om een beschermingsset te maken die niet alleen goed in het beschermen tegen klappen maar ook comfortabel is in het gebruik tijdens lange sessies in het skatepark.

De pols beschermer wordt vastgezet met drie klittenbanden en is gevormd om bewegingsvrijheid van je handen toe te staan als je handstands en vergelijkbare trucjes doet. Zowel ellenboog- als kniebeschermers worden geleverd met klittenbanden aan de boven- en onderkant waardoor ze goed op hun plek blijven zitten.

Het harde kunststof omhulsel heeft een goede weerstand tegen zowel klappen als schuring. Ze worden op hun plek gehouden op de knie- en ellenboogbescherming door middel van een klinknagel constructie.

Opmerking: Tempish heeft deze set Downhill genoemd - Echter raden we aan om deze set niet te gebruiken voor hardcore bergafwaartse longboarding.

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (8)

Super bescherming en zeer goed geprijsd. Volgende dag al geleverd. Heel tevreden.
An V. L. (Olen)
01.04.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 8 recensies
SkatePro