Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Slim Liner

(3)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

We weten dat vele van jullie hebben gewacht op de nieuwe uitgave van de Reign voeringen. Nou, het wachten is eindelijk voorbij. Josh Petty en het merk Reign zijn terug met een frisse kijk op een van de meest geliefde skate voeringen door de tijd heen voor agressieve inline skates.

Het ontwerp heeft 10 jaar op de plank gelegen maar is nu helemaal terug. Het ontwerp van de Reign voering is slank waardoor de rijders een kleinere maat boot omhulsel kunnen kiezen, als ze tussen twee maten in zitten.

Het manchet gedeelte wordt bij deze versie gesloten door een drievoudige veter sluiting wat de ondersteuning verbetert en de voet richting de achterkant vergrendeld, waardoor de tenen niet tegen de voorkant stoten. Hiel en enkel gedeelte zijn voorgevormd en houden de voet goed op zijn plaats.

De zool is gemaakt met hoge rebound PU met op maat gemaakte ondersteuning van de voetboog voor een geoptimaliseerde schok absorptie en stabilisatie.

Toon alle

recensies   (3)

Great liner, I used it to use a size uk 8 liner in a UK 6-7 THEM skate shell and works, (Just) haha, I'm shoe size 7.5uk
Adam I. (Aberdeen)
22.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 3 recensies
SkatePro