Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Open Chameleon/The One Gelo Skibril

Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Het Open frame van de Out Of skibrillen is een speciaal ontworpen skibril voor Racers en Freeriders. Dankzij de lenswisseling van slechts zes seconden biedt het skiërs een snelle en efficiënte ski-ervaring. Deze ski bril kent het breedste gezichtsveld beschikbaar van het Out Of assortiment, Met de Zeiss lenzen en de Dual Frame constructie krijg je een skibril die geweldig is om de hele dag te dragen en een superieure bescherming tegen de elementen biedt zonder dat de glazen beslaan.

Ze gebruiken nog steeds dezelfde Dual Frame constructie, een compilatie van lagen van gevarieerd schuim en frame materiaal voor een optimale combinatie van schokbescherming, comfort en mist-vrij skiën.

Het Open frame is compatibel met een helm en komt met een horizontaal uitzicht van 178° dat helpt bij het maken van mooie landingen gezien het tot zeer weinig zichtbeperking zal leiden.

Deze Open Chameleon skibril wordt geleverd met de "The One" Gelo lens van Out Of. Het is onderdeel van hun nieuw ontwikkelde lensbereik: een fotochrome gepolariseerde lens met een aantal slimme pigmenten die van kleur veranderen wanneer ze worden blootgesteld aan verschillende lichtniveau's. Van geel voor hoog contrast tot donker voor verblinding/reflectie-vermindering. Dit levert een lens op die in meer omstandigheden kan worden gebruikt dan normale lenstypen.

De Gelo heeft een S2/S3 classificatie waardoor deze in de meeste reguliere omstandigheden bruikbaar is.

Een Microvezel tas is inbegrepen.

Lens lichtomstandigheden:

  • The One - Gelo: S2/S3 Zonnig/Licht bewolkt

Specificaties

Lens weertype:
Sneeuw, Bewolkt, Licht bewolkt, Zonnig
Vervangbare Lens:
Ja
Lens:
The One Gelo
Helm Compatibel:
Ja
Antifog Technologie:
Anti Fog
Schuim:
Hypoallergenic triple density
Inkl. Extra Lens:
Nee
UV filters:
UVA, UVB

Van hetzelfde merk

Toon alle

SkatePro