×
Menu
YOW

Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

1 stuk
Aantal
1 stuk
2 stuks
3 stuks
4 stuks
5 stuks
6 stuks
7 stuks
8 stuks
9 stuks
10+
In winkelmandje
  Opslaan voor later
Gratis verzending bij aanschaf van dit product
Bezorging 1 werkdag
365 dagen bedenktijd

Zie ook

Beschrijving

YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate

De YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate is een must-have voor elke surfer die zijn vaardigheden wil verbeteren of gewoon wil genieten van het gevoel van surfen op het land. Met een 34-inch deck van esdoorn en een breedte van 10 inch biedt deze surfskate een stabiel en comfortabel platform voor rijders van alle niveaus. De wielbasis van 18,5 inch en de staartlengte van 6,69 inch maken het gemakkelijk om te manoeuvreren, terwijl de neuslengte van 4,61 inch voldoende ruimte biedt voor het plaatsen van je voeten. De kicktail zorgt voor agressievere manoeuvres en trucs.

Deze surfskate wordt geleverd met een set hoge kwaliteit Inverted kingpin trucks en 66mm wielen met carving mogelijkheden. Het omgekeerde kingpin ontwerp zorgt voor een soepele en responsieve rit, terwijl de brede wielen zorgen voor stabiliteit en grip. Deze combinatie van componenten maakt de YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate perfect voor het oefenen van surfmanoeuvres, carven en pompen.

With its durable construction and high-performance components, the YOW Padang Padang Power Surfing Series Surfskate is built to last. Of je nu een doorgewinterde surfer bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of net begint en de sensatie van surfen op het land wil ervaren, deze surfskate is de perfecte keuze.

Specificaties

Deck materiaal:
Esdoorn
Wielbasis:
18.5" (47cm)
Nose Lengte:
4.61"
Tail Lengte:
6.69"
Deck lengte:
34" (86.4cm)
Deck breedte:
10" (25.5cm)
Deck specificaties:
Kicktail
Wieldiameter:
66mm
Truck-type:
Inverted kingpin, Standaard hanger, Carving
Riding Stijl:
Carving

Populaire producten

Toon alle

Van hetzelfde merk

SkatePro