Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu
ION

Apex 2018 Waist Kite Trapeze

Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Het Apex Kitesurfing harnas van Ion is een taille harnas gemaakt voor allround kitesurfen met een geweldige en comfortabele pasvorm. Een goede keuze voor golven en freeriden van beginnende tot gevorderde kitesurfers.

Deze kite harnas is ontworpen om te zorgen voor een goede en aansluitende pasvorm om de krachtoverdracht, bediening en comfort te optimaliseren.

De Apex kite trapeze wordt geleverd met de Ion C-bar technologie. Bij de C-bar technologie is de spreader bar niet van metaal gemaakt maar van versterkte geïnjecteerde vezels waardoor deze zeer licht van gewicht is. De spreader heeft een spanningshendelsysteem dat het kite harnas eenvoudig aanspant tot een goede aansluitende pasvorm.

Kenmerken:

  • Soft Edge en Extended Soft Edge

De rand rondom het harnas is gemaakt met extra zacht neopreen en versterkt door een speciaal schuim om het comfortabele gevoel van het dragen te optimaliseren. De Soft Edge buigt zijdelings naar de heupen en ribben om het comfortabeler te maken.

  • X Spine

X-vormige EVA thermo gegoten insert voor optimale bescherming van de achterkant, waardoor het harnas nog steeds flexibel is voor een goed en vrij bewegingsgevoel.

  • Split Edge

Om het harnas nog perfecter om het lichaam te laten wikkelen, zorgt de Split Edge, een verdeelde gespplaat, ervoor dat deze dichter bij het lichaam staat en maakt het de comfort en krachtoverdracht uitstekend.

  • Torsievrije constructie

Alle richtingen flexibiliteit is cruciaal voor de bewegingsvrijheid wanneer je je een weg door het water kite. De torsievrije constructie is een gesegmenteerde interne constructie die ervoor zorgt dat deze zijn eigenschappen behoudt.

  • Cross link

Crosslink is een versterking van het weefsel met een gekruist ontwerp dat de belasting over de rug verdeelt

  • Belt Garage

Zakken die de gespen bedekken en beschermen met een rubberen patch. Gemakkelijke opslag van het weefsel.

  • Kite Mes

Als je in de problemen komt, is het altijd handig om een kite mes te hebben om de lijnen mee door te snijden. Dit kite harnas heeft een geïntegreerde kite mes.

  • Onzichtbare Naad

Deze naden zorgen voor een soepele overgang van de middensectie van het harnas naar de zachte randen van neopreen.

  • HPL Slider

Slanke handgreep aan de achterkant met een geïntegreerde roestvrijstalen ring om te verbinden met de handvat pass leash.

  • Bar Keeper Belt

De Bar Keeper Belt is verbonden met het onderste deel van de kite harnas. Verbonden met de spreader bar zorgt dit ervoor dat deze in een lage stand blijft staan.

  • Bescherming Pad

De metalen spreader bar is bijgewerkt met een weefsel verbinding die de belasting beter verspreidt en voorkomt dat de spreader bar horizontaal draait.

  • Wrap Tec

Dit harnas is voorgevormd om een uitstekende pasvorm en ondersteuning te garanderen.

Specificaties

Harnas Type:
Waist
Geslacht:
Heren

Van hetzelfde merk

Toon alle

SkatePro