Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu
Db

Douchebags The Hugger 60L LTD Zwart Camo Rugtas

Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Als vervolg op de zeer succesvolle en zeer gelimiteerde Jon Olsson White camo serie Douchebags komt deze Zwarte Camo versie. Hetzelfde graphics patroon maar alleen met zwarte en donkergrijze kleuren. Mooie en subtiele uitstraling die alleen beschikbaar is in extreem beperkte aantallen. Zorg dat je hem eerder dan je buurman hebt.

De Hugger is de combinatie van een moderne rugzak en een traditionele plunjezak waardoor het een multifunctionele tas wordt die net zo goed gebruikt kan worden in het stadsleven als bij het rondreizen over de hele wereld op zoek naar avontuur.

  • Laptop sleeve: Uitgerust met een beschermende sleeve, ontworpen zodat er laptops tot 17’’in passen. De laptop is beveiligd door EVA schuim en een polyethyleen plaat voor maximale bescherming.
  • Schouder systeem: Met twee schouder riemen functioneert de Hugger als een rugzak wanneer dat maar nodig is.
  • Ribbenkast: 8 afzonderlijke ABS ribben en een Polyethyleen achterkant en bodem beschermingsplaat zorgt voor prima bescherming van je spullen.
  • Aansluit systeem: Het Hookup systeem integreert De Hugger volledig met De Douchebag, Waardoor de twee producten worden omgevormd in één enkele unit.
  • Lichtgewicht Ontwerp: Maar 1.2 kg
  • IATA Goedgekeurd als Cabine Bagage.

Van hetzelfde merk

Toon alle

SkatePro