Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

By Segway Elite+

Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden

Beschrijving

De Ninebot Segway Elite+ laat het vervoer door de stad aanvoelen als een peuleschil. Met de volledige segway setup krijg je een persoonlijke vervoers robot die je niet alleen van A naar B brengt, maar dit in stijl doet. Dankzij de ruime ervaring van Ninebot heb je een state of the art segway vol met ongeëvenaarde veiligheids en tech features.

Ninebot Elite + wordt bestuurdt met het stuur en je kan snelheid opbouwen door het stuur voor of achteruit te kantelen. Kantel het stuur in de gewenste richting en de Segway brengt je er heen. Het stuur heeft een on-screen display die je allerlei dingen laat zien, zoals snelheid, reisafstand, batterij status en nog veel meer.

De Ninebot Elite + wordt geleverd met een app voor smartphones (voor zowel android als IOS), waarmee je veel functies kan controleren via de telefoon, zoals de kleur van het licht, batterij status en de remote feature. Met de afstandsbediening kan je de Elite + besturen zonder erop te staan. Hij heeft ook een alarm voor bij het parkeren in de stad. Zet je ninebot 'op slot' met je app en een alarm zal afgaan, zodra iemand de ninebot probeert te verplaatsen.

De Ninebot Elite + is uitgerust met een breed scala aan veiligheidsfuncties. Van anti-diefstal en val-bescherming tot elektronische bewaking - alles om je veilig te voelen tijdens het rijden van de Segway. Hij heeft ook een beginnersfunctie die het heel makkelijk maakt snel te kunnen beginnen met je segway.

De materialen zijn gekozen voor hun lichtgewichte eigenschappen en structurele sterkte en duurzaamheid. De materialen zijn onder andere magnesium, titanium, carbon en aluminium.

In het pakket van de Ninebot Elite + krijg je de Segway, twee afstandsbedieningen, poetsdoekjes voor de plastic onderdelen en het digitale scherm, sleutelhanger en een hanger voor zowel jassen of tassen.

Dankzij de USB-poort aan de bovenkant van de bar, kan je je telefoon opladen onder het rijden.

Hij heeft een kleine kickstand, waarmee je de segway kunt parkeren op vlakke ondergronden.

Specificaties:

  • Motor: 2 x 1350 watt
  • Compatibel met zowel android als IOS smartphones
  • Batterij: Lithium 55V / 620Wh
  • Max. snelheid: 22.5km / h (20 mph)
  • Geschatte max range: 38.6km (24 mijl)
  • Max klim hoek: 20 °
  • Max gewicht gebruiker: 120kg (250lbs)
  • Gebruikers hoogte interval: 150cm - 190cm (4,9-6,2 voet)
  • Geschatte oplaadtijd: 3 uur
  • Oplader: 120W
  • Gewicht: 23.6kg (52lbs)
  • Afmetingen: L: 390mm x B: 590mm x H: 1300mm

Let op:

Aangezien de regels voor het hebben van elektrische recreatieve voertuigen op de openbare weg verschillen van land tot land - Verzoeken we je om contact op te nemen met de lokale politie of overheid voor specifieke regels in je land.

Omdat de Ninebot Elite + een electrisch voertuig is, adviseren we je hem alleen te gebruiken bij droge weercondities en niet op zand of ruige ondergronden.

Specificaties

Stekker Type:
EU
Toon alle

SkatePro