MENU
×
Terug |

Ninebot Mini Pro 320

EUR 799,95
Ninebot Segway
Zoom
Kies kleur 
Zwart
Wit
Opslaan voor later
 stuk

Beschrijving

De Ninebot Mini Pro maakt hoverboards toegankelijk voor alle volwassenen en zal rijplezier verzekeren. Dankzij het innovatieve Leansteer® voetpedaal en meer dan 200 micro aanpassingen per seconde, zal de Mini Pro je in balans houden op het board, ongeacht welk niveau je hebt.

Het board wordt voornamelijk gecontroleerd door het voetpedaal controlepad, die de contouren volgt van de binnenkant van je knie. Door simpelweg te leunen in de richting waar je heen wilt, reageert de Ninebot Mini Pro en brengt je er naar toe. Het voetpedaal is in hoogte verstelbaar, zodat deze geschikt is voor verschillende grootte rijders. De Ninebot Mini Pro is ontwikkeld voor volwassenen en is daarom niet geschikt voor kinderen.

De Ninebot Mini Pro wordt geleverd met een app voor smartphones (voor zowel android als IOS), waarmee je de controle hebt over veel verschillende functies zoals: lichte kleur, de status van de batterij en zelfs een afstandsbedienings-functie. Ook wordt je geholpen met de Mini op te starten, en het geeft je rij-advies voor beginners. Met de afstandsbediening kun je de Mini Pro controleren, zonder dat je er zelf op staat. Het werkt ook als een alarm voor je Mini Pro. Blokkeer het segboard in de app, en een alarm gaat af als iemand probeert om het board te verplaatsen.

De Ninebot Mini Pro heeft 15 verschillende veiligheidsfuncties. Van anti-diefstal en val-bescherming tot elektronische bewaking - alles om je veilig te voelen tijdens het rijden op de Mini Pro.

De materialen zijn allen gekozen voor hun lichtgewicht eigenschappen en ook hun structurele sterkte en duurzaamheid. Er is onder andere magnesium, titanium, carbon en aluminium gebruikt.

Specificaties:

 • Motor: 2 x 400 watt nominaal (max 2 x 800 watt)
 • Compatibel met zowel android als IOS smartphones
 • Max. snelheid: 18km/u (11.2mph)
 • Geschatte afstand: 30km (18.6 mijl)
 • Max helling hoek: 15 °
 • Minimaal gebruikersgewicht
 • Max gewicht gebruiker: 100kg (220 pond)
 • Gebruiker hoogte interval: 130cm - 200cm (4,2 - 6 voet)
 • Geschatte oplaadtijd: 4 uur
 • Gewicht: 12.8kg (28 pond)
 • Afmetingen: L: 262mm x B: 546mm x H: 611 - 866mm

Let op:

 • De regels voor het nemen van elektrische recreatieve voertuigen op de openbare weg, verschillen van land tot land. Wij verzoeken je dringend om contact op te nemen met de lokale politie of overheid voor specifieke regels in je land.
 • Omdat de Ninebot Mini Pro een elektrisch product is, adviseren we gebruikers om het board alleen in droge omstandigheden te gebruiken en niet op zandige of overdreven stoffige oppervlakken.

Specificaties

Oplader Stekker Type:
European Type C plug
 

Recensies

Excellent product, my son loves this. Great customer service and fast delivery also.Highly recommend.
Arthur A. (Nenagh)
14.06.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Brilliant, can't fault it.
Geoff Woodcock (Reading)
31.05.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Brilliant product, my son loves this. Safer than the cheaper version.
Lynn Hulin (Bath)
02.05.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Excellent piece of kit. Built to a very high standard and has the official Segway badge. My 7 year old son can ride this quite well but is really for slightly older children. Works well on grass, excellent performance on hard surfaces.
David Armes (Melton Constable)
27.02.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Amazing product! Amazing price!
N. Pluck (Newport)
25.01.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Viel leichter und sicherer zu fahren als ein Hoverboard. Das Aktivieren des Speed Mode über App ist ein wenig tricky, aber eine gute Lösung im Hinblick auf Unfallvermeidung. Das Mini Pro funktioniert ausgezeichnet.
Gunter Stangl (Wien, Simmering)
09.11.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Super Teil Kinderleicht zulernen, ich habe keine 3 Minuten gebraucht. Mit der App einfach einzustellen.
Ingo Weidemann (Braunschweig)
02.06.2016
Beoordeling: 5 van 5!