Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Pro X Elleboogbeschermers

(100)
Video
Video
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

G-Form PRO-X elleboogbeschermers zijn flexibel, lichtgewicht, ademend en machinewasbaar.

G-Form polymeer verhardt meer, hoe sneller/harder de impact komt, waardoor alleen een maximale bescherming geboden wordt als wanneer dit nodig is. Het volledig gearticuleerde ontwerp biedt maximale bescherming, gericht op en rond je gewrichten, met vrijwel geen bulk. Met G-Form bescherming hoef je je nooit zorgen te maken over minder bewegingsvrijheid - je zult niet eens in de gaten hebben dat je het draagt. Perfecte pasvorm onder kleding.

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (100)

Super
Roman Nikolaev (Ekeren)
10.08.2020
Beoordeling: 5 van 5!
Erg comfortabel! Ik gebruik deze als bescherming voor op m'n elektrische eenwieler omdat ze soepel blijven en je alle bewegingsvrijheid hebt om op alle situaties te kunnen reageren.
Kevin Sebrechts (Wommelgem)
30.12.2019
Beoordeling: 4 van 5!
Zeer handig, zitten goed ,niet in de weg en beschermen goed
J. Cap (Hoogstraten)
03.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
cool stuff. passen perfect. nice design!
DE MOL MARIO (zwalm hundelgem)
02.01.2019
Beoordeling: 4 van 5!
Een aanrader voor iedereen na een tijdje merk je bijna niet meer dat je ze aan hebt.
Tom Roels (Sint-niklaas)
05.04.2017
Beoordeling: 4 van 5!
Heel gemakkelijk, ook voor onder de kledij!!
Caroline Van Wassenhove (Heers)
18.01.2017
Beoordeling: 5 van 5!
heel flexibel prettig dragende beschermer, voor het eerst dat mijn zoon zijn beschermers niet halverwege afdoet wegens afzakken
Nora Riemersma (Amersfoort)
29.02.2020
Beoordeling: 5 van 5!
Dunner en flexibeler dan ik had verwacht! Super draagcomfort! Een aanrader dus!
Kjeld Jonker (Haarlem)
17.02.2020
Beoordeling: 5 van 5!
Ik heb n.a.v de matentabel maat XS nodig maar uiteindelijk zat die toch te strak. Toen omgeruild voor n maat S maar ook die vond ik niet veel beter. Nu heb ik n maat M toegezonden gekregen en ik ben blij hiermee. Hopelijk gaan ze hun werk goed doen. Meer kan ik er nog niet over zeggen... behalve dat ik de service van Skatepro heel erg goed vind
Carolien Van der Rijt (Eindhoven)
02.01.2019
Beoordeling: 5 van 5!
Goed product. Comfortabel zittend. Heb hard tegen kozijn gebeukt maar je voelt dat het goed geabsorbeerd wordt. Na 5 minuten schaatsen heb je niet het idee dat je ze aan hebt.Ze blijven ook goed zitten tijdens het bewegen. Ik ga ook de kniebescherming hier van nemen.
Joop T. (Amsterdam)
25.10.2017
Beoordeling: 5 van 5!
De bewegingsvrijheid en het comfort van deze beschermers zijn top! Door een rubber bandje aan de binnenzijde zakken ze niet af. Het bicepsgedeelte had wat mij betreft iets korter mogen zijn. Ik heb niet echt korte armen, maar om die reden maat M omgeruild voor maat S. Maar ook deze had 5 cm korter gemogen. Jammer, anders had ik 5 sterren gegeven.
P. Reijenga (Papendrecht)
20.07.2017
Beoordeling: 4 van 5!
Ik wil ze gebruiken voor bescherming bij paardrijden, ze zijn makkelijk onder een blouse te dragen. ik heb hier voor gekozen omdat ze dun zijn en volgens de beschrijving bij hoge impact goed functioneren
Marina de Haan (Drachten)
03.07.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Ze bevallen prima. Ze zijn heerlijk flexibel, maar beschermen goed; ik kan hard met mijn elleboog tegen een muur slaan zonder iets te voelen. Ik heb tijdens een val met de fiets mijn rechter-elleboog gebroken en ik fiets nu weer met vertrouwen! Ik denk wel dat het belangrijk is om de goede maat te bestellen, ik heb Large besteld en die zitten mij prima (1.86 m en 86 kg) ze zakken ook niet af omdat er bovenin anti-slip rbber zit en ze ademen prima. Goede koop!
Arnold van Harmelen (Almere)
18.04.2017
Beoordeling: 5 van 5!
Zoals Renate al schreef, het is als een tweede huid. Bij het aantrekken voelt het meteen goed aan. Ik gebruik er één voor bij het skiën (maand geleden elleboog gebroken). Zelfs over de drie weken oude operatiewond voel de beschermer comfortabel aan. Wat de maattabel betreft moet je sneller een wat grotere maat nemen dan wordt aanbevolen. Ik heb het idee dat die van mij iets groter had gemogen, al zit de beschermer prima. Maar bij het aan en uittrekken lijkt het of hij wat klein is.
Richard H. ('S-GRAVENHAGE)
04.02.2016
Beoordeling: 5 van 5!
Toon alle 100 recensies
SkatePro