Het product is uitverkocht, en komt naar verwachting NIET meer op voorraad. Bekijk vergelijkbare producten
×
Menu

Skitas met wielen

(3)
Uitverkocht product. Kan helaas niet meer geleverd worden
Bekijk vergelijkbare producten

Populaire producten

Beschrijving

Skitas met wielen van Yoko. Biedt plaats aan maximaal 10 paar ski's. Versterkte bodem en rits. De tas heeft draagriem om over de schouder te hangen en draaghandvatten. Reflecterende Yoko logo's.

Afmetingen:

  • 203 x 45 x 15cm
  • 5.0 kg

Van hetzelfde merk

Toon alle

recensies   (3)

De tas is niet stijf genoeg met als gevolg dat ie over de grond sleept, met als gevolg na een reis al kapot. De verbindings-gespen tussen de schouderband en de tas zijn niet van de juiste kwaliteit, met als gevolg dat een gesp meteen kapot ging en ik de schouderband maar ergens aan de tas geknoopt heb. De gespen binnenin de tas, hiervan is er ook een kapot gegaan. Ik heb de tas gebruikt voor een 3 daags reisje oostenrijk, daarna in de vuilnisbak gegooid. Een ontzettende miskoop
Hank van der Vleuten (Vijlen)
03.03.2017
Beoordeling: 1 van 5!
Antwoord van SkatePro:  Wat ontzettend jammer dat je niet tevreden bent met de tas, en ook erg jammer dat je de tas weg hebt gegooid. We helpen je graag om dit probleem op te lossen, maar hiervoor hebben we wel de tas nodig. Zou je contact met ons willen opnemen?

/Laura
Die Tasche macht einen sehr guten und robusten Eindruck. Was in der Beschreibung fehlt: innen sind noch extra herausnehmbare Säcke für Skischuhe. Der Sack ist für bis zu 10 Paar Ski empfohlen, damit sind sicher Langlaufskis gemeint.
Katja N. (Bern)
02.02.2017
Beoordeling: 4 van 5!
Toon alle 3 recensies
SkatePro