MENU
×
Terug |

Chaya Shiva 45 Roller Derby Plate Set

EUR 349,95
Chaya Rolschaatsen

Goed te weten

Zoom
Kies maat 
Let op! Slechts 1 op voorraad
 
1

Aantal

1
Limit quantity available

Aantal

1
Limit quantity available

Aantal

1
Limit quantity available

Aantal

1
Limit quantity available
paar
  Opslaan voor later

Beschrijving

De Chaya Roller Derby Shiva plate set is een geweldige set voor een geweldige tijd op de Derby baan. Met een gewicht van slechts 545 gram per volledige plate (maat 6) is het zeer licht van gewicht. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van 7075 aluminium dat niet alleen licht is, maar ook zeer sterk en duurzaam.

Een van de belangrijkste functies die deze plates onderscheiden van anderen, is de Dual Center Montage - uniek van Chaya. Een twee-bout montage systeem dat het gemakkelijk maakt om ze te monteren op Chaya schoenen. Het komt ook met geboorde sleuven voor montage op gewone Derby schoenen.

De clip release assen zijn een nieuwe, innovatieve manier om de wielen te monteren en demonteren. Een klem is bevestigd op de as, welke gemakkelijk los te halen is, waarna het wiel verwijderd kan worden. Zet er een ander wiel op en zet de clip weer vast, en je bent klaar om te rollen. Een stuk sneller dan de gewoonlijke sluitingen en je hebt geen gereedschap nodig. Bekijk de instructie video hier .

Het Power Toe System op de Shiva plate zorgt voor een betere push en meer controle.

De Cherry bom toe stop is offset voor een betere krachtoverbrenging, een betere balans en meer gecontroleerde stops. Het vlakke oppervlak van de toe stop geeft goede grip en zorgt voor een superieure duurzaamheid.

Deze 45 ° versie is een zeer wendbaar en super responsieve plate set die sneller is, met minder inspanning van de skater.

Kenmerken:

  • Super Lichtgewicht - slechts 545 g per plate
  • Jelly Interlock SHR PU-Cushions
  • Geëxtrudeerde en CNC gefreesde metalen onderdelen maken het super sterk.
  • Laser geprinte grafische details

Specificaties

Aanbevolen voor:
Roller Derby
 

Goed te weten

Recensies

Er zijn geen reviews in het Nederlands. Toon reviews in andere talen (2 reviews)